Importowanie zespołu kompozytora i jego widoków do innego zespołu kompozytora

Witam. Stworzyłem manekina w solidworks, który przeniosłem do Composera w celu tworzenia widoków: kucany, siedzący, klęczący... Wiem, jak dodać go do innego pliku Composera (pliki xml i dodaj produkt), ale mój manekin jest nadal w swojej początkowej pozycji. Moje pytanie: jak mogę użyć widoków mojego manekina w moim innym pliku kompozytora? Pozdrowienia Philippe

Witam

Krótki film na ten temat, który może pomóc:

http://www.youtube.com/watch?v=aL7UovL-Apg

Dziękuję, ale ten film działa dla jednego pliku. Próbowałem przeciągnąć swoje poglądy z manekina na drugi zespół, ale nie jest to możliwe.

Wydaje mi się, że Composer nie wie, jak zarządzać konfiguracjami (a przynajmniej nie ma możliwości ich zmiany po zaimportowaniu).

Najprostszym sposobem na to jest zapisanie manekina w plikach .smg, aby stworzyć bibliotekę manekinów w różnych pozycjach.

1 polubienie
Znalazłem to! Po zaimportowaniu manekina do panelu widoków kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję Importuj widoki. Po prostu. Dziękuję za odpowiedzi
2 polubienia
Próbowałem, ale to nie działa, zawsze wraca do pozycji, w której został wyeksportowany z solid To wszystko, znalazłem to! Po zaimportowaniu manekina do zespołu. W panelu widoków kliknij prawym przyciskiem myszy opcję importuj widoki. Dziękuję za odpowiedzi