Chciałbym wstawić rysunek do rysunku w Solidworks.... Pozwólcie, że wyjaśnię, zrobiłem rysunek zespołu, w tym zespole mam małą część wysadzaną klejnotami, którą zwymiarowałem osobno, ale na rysunku mojego zespołu.
Mam jednak kilka rysunków zespołu, na których występuje ta zaciśnięta część, i chciałbym mieć możliwość wstawienia tego rysunku do moich rysunków zespołu.
Próbowałem bloków, to nie działa; zrzut ekranu i plik w formacie png, ale za dużo pikselizacji....
Niezłe twoje rozwiązanie "Lespetitspieds", nie sądziłem, że zadziałało kopiowanie arkusza, ale działa, więc zamierzam stworzyć "fałszywy" rysunek mojej ustawionej części, który wstawię do moich rysunków montażowych.....
Dziękuję, "rmMorel", to jest to, co robię od dzisiejszego ranka, ale byłem trochę zmęczony ponownym robieniem oceny za każdym razem, stąd początkowe pytanie.
Rzeczywiście, wypróbowałem również to rozwiązanie kopiowania i wklejania i otrzymuję ten sam komunikat o błędzie! Próbowałem jednak z kilkoma rysunkami i kilkoma różnymi widokami... Jednak jest to oczywiście możliwe według pomocy... Dziwny!