Witam
Od kilku dni próbuję utworzyć nowe zgłoszenie do pomocy technicznej, ale kiedy sprawdzam poprawność 3. kroku, błąd techniczny mówi mi, żebym spróbował ponownie później...
Czy Ty też doświadczasz problemu?
Dziękuję
Oczywiście z pewnymi trudnościami udało mi się zdobyć bilet na początku tygodnia.
Dla Twojej informacji opowiedziałem administratorowi strony o wydarzeniu MyCAD w Nantes, że nowe menu były skomplikowane na pierwszy rzut oka i że wiele osób może mieć trudności z zrobieniem biletu z aktualizacji.
Edytuj z wyborami dokonanymi dla mojej strony:
Dziękujemy za Twoją opinię. Mam takie same parametry jak Ty. (Projektowanie i symulacja / Solidworks CAD).
Skontaktowałem się z obsługą klienta, która powiedziała mi, że strona się zmieniła (dawniej mycad.visiativ.com , a teraz My Visiativ. Nie rozumiałem, że stara strona nie łączy się z nową i nie otrzymałem wyjaśnienia w tej kwestii.
W każdym razie narzędzie do obsługi zgłoszeń jest takie samo na nowej stronie i zwraca ten sam błąd podczas walidacji 3. kroku: "Błąd tworzenia / Przepraszamy, ale mamy problemy techniczne po naszej stronie. Spróbuj ponownie później. »
Tak więc to osoba, z którą rozmawiałem przez telefon, stworzyła mój bilet.
Jeśli mam inny bilet do zrobienia, prawdopodobnie nadal napotkam problem...
Jeśli chodzi o nowe menu, pomyślałem o tym samym do wsparcia.
Ulepszenia zostaną wprowadzone.
Tak, @flegendre zostałem potwierdzony, że nie jestem jedyną osobą, która cokolwiek zrozumiała, to mnie uspokaja!
Zwłaszcza po tym, jak od 2012 roku zrobiłem 98 na starej wersji...
Nie dostałem tego, sprawisz, że będę zazdrosny!
I trzy bilety już z nową wersją, spóźniam się!
Jest to komunikat, który pojawiał się przy każdej próbie utworzenia mojego zgłoszenia. Nie próbowałem modyfikować żadnego z pól, aby sprawdzić, czy nie pochodzi ze źle zarządzanej kombinacji.
8 biletów do tej pory
Witam
Wprowadziliśmy zmiany i poprawki, aby tworzenie zgłoszeń serwisowych za pośrednictwem myCAD było bardziej niezawodne, dzięki czemu możesz nadal korzystać z preferowanej platformy
W ten sposób komunikaty o błędach, które możesz napotkać od czasu do czasu, nie powinny się już pojawiać. Podobnie, zachowania między myCAD a portalem My Visiativ zostały zharmonizowane, dzięki czemu nie musisz już zmieniać swojego środowiska.
Aktywnie pracujemy nad uproszczeniem wyboru rozwiązania i produktu, a wkrótce powinno pojawić się globalne pole wyszukiwania.
Dziękujemy za opinie, miłego dnia!
Coralie