W widoku przerywanym nie mogę przeciągnąć przerwania, aby je powiększyć lub pomniejszyć (nie mówię o odstępie między symbolami, ale raczej o " przesunięciu " przerwania na widoku).
Działa na innych stacjach, ale nie na mojej, bez względu na to, jak bardzo szukam w ustawieniach, nie mogę znaleźć niczego innego w innych.
Czy nie ma ich na liście? Możliwe jest również ustawienie żebra, a następnie ukrycie żebra. Sprawdź, czy nie ma żadnych ukrytych żeber lub żeber łączących część z tym przerwaniem. Oto mała reprezentacja wymiarów, które pojawiają się podczas próby przeciągnięcia (w obszarze SW2020)
To jest wersja SW Connected 2024 Nie ma żadnych ukrytych kursów (mogę przesuwać palcem po postach innych użytkowników). Ctrl+Q nic nie robi.
Mam wrażenie, że przerwy są zamrożone, ale co zaskakujące, ten sam plan na innej stacji roboczej nie ma tego problemu. Próbowałem ponownie zaimportować ustawienia z innej stacji roboczej, ale nic to nie zmienia.
Tak, wszystkie są z tym samym SW Connected, mieliśmy niedawną aktualizację HotFix i posty, o których mowa, mają ten sam problem. 2 inne nie mają tego problemu, ale zostały niedawno ponownie zainstalowane z powodu problemu z aktualizacją.
To naprawdę zaskakujące, myślę, że skończy się to ponowną instalacją