Nie można uruchomić właściwości inteligentnych

Inne aplikacje MyCadTools są uruchamiane, ale dla inteligentnych właściwości pokazuje mi:

Nie można otworzyć C:\program files\axemble\mycadtools2015\smartproperties\smartproperties2015.swp

Dziękuję za pomoc

2015-11-17_10_44_34-solidworks_premium_2015_x64_edition_-_tutor1__.jpg

Witam

Czy ten plik znajduje się w tym folderze?

W przeciwnym razie można po prostu spróbować naprawić instalację z menu Start > Programy > kliknąć prawym przyciskiem myszy MyCADTools > Napraw.

Zresetuj swoje smartporperties:

Wchodzić:

C:\Users\"Twoja nazwa użytkownika"\AppData\Local\Axemble\MyCADtools 2014

zmienia nazwę katalogu SmartProperties na SmartProperties-old

Otwórz ponownie aplikację, powinna działać.

Mam tylko nadzieję, że wykonałeś kopię zapasową swoich ustawień...

Odinstaluj pakiet MyCadTools i napraw instalację.

Patrz załącznik.

capture.png

Dziękuję za odpowiedzi, ale nic nie działa

Właśnie pobrałem MyCadTools dziś rano, więc nic już nie jest zainstalowane, nic nie jest ustawione

Całkowicie odinstalowałem, ponownie pobrałem, ponownie zainstalowałem i nadal ten sam problem, wszystkie inne narzędzia uruchamiają się z wyjątkiem smartproperties, gdy znajduje się w tym samym katalogu, co wszystko inne

??

Sprawdza prawa dostępu do tego pliku.

W przeciwnym razie spróbuj zobaczyć swój program antywirusowy.

Witam

SmartProperties znajduje się na dwóch paskach narzędzi, jednym zawierającym wszystkie narzędzia myCADtools, a drugim o nazwie SmartProperties, jakie jest zachowanie, gdy przechodzisz przez drugi pasek narzędzi (w rzeczywistości jeden używa makra swp, a drugi nie), informuj mnie na bieżąco

Mick

4 polubienia

Czy zresetowałeś smartproperties, jak powiedziałem ci powyżej?

Ach, dobrze! Dziękuję bardzo!!

Ikona na pasku narzędzi ze wszystkimi aplikacjami nie działa! Z drugiej strony drugi, który jest sam w sobie działa