Witam
Po ponownym zainstalowaniu oprogramowania elektrycznego nie mogę aktywować licencji... Jak to zrobić?
Dziękuję za pomoc.
Witam
Po ponownym zainstalowaniu oprogramowania elektrycznego nie mogę aktywować licencji... Jak to zrobić?
Dziękuję za pomoc.
Wydaje mi się, że elektryka działa jak Solidworks. Czy uwolniłeś go od poprzedniej stacji roboczej przed odinstalowaniem Electrical?
Jeśli tak nie jest, musisz skontaktować się ze sprzedawcą, aby mógł to zrobić na miejscu z domu
Witam
Czy jest to ponowna instalacja tej samej wersji oprogramowania, czy nie?
W przeciwnym razie oto dokument na temat elektryki oprogramowania i jego instalacji, jeśli kiedykolwiek rozwiąże to Twój problem.
W ostateczności zadzwoń na infolinię, która zrobi to, co niezbędne, jak mówi coincoin.
Tak, to ta sama wersja.
Posiadamy 2 stanowiska na tej samej licencji.
Drugi post też jest błędny (załączony drukowany screen)...
Jest to zazwyczaj błąd spowodowany tym, że licencje nie zostały odinstalowane na poprzednich stacjach roboczych.
Jak powiedziałem wcześniej, musimy zwolnić licencję na stare zestawy. Jeśli solidworks został już z nich odinstalowany, musisz skontaktować się ze sprzedawcą i wyjaśnić problem.
Aby również wiedzieć, że jeśli nie jest to licencja pływająca, możesz mieć tylko jedną na stację roboczą
Musisz więc skontaktować się z infolinią, aby uzyskać licencję.
Czy jest to kompletna reinstalacja stacji DAO wraz z systemem operacyjnym?
W tym przypadku identyfikator komputera musiał ulec zmianie,
a ponowna aktywacja musi przejść przez przeniesienie licencji przez dział obsługi posprzedażnej odsprzedawcy.
Dobra, ok... cóż, skontaktowałem się z moim sprzedawcą... Ponieważ nie jestem już związany umową serwisową, nie można było mi pomóc!
Dobra, ok... cóż, skontaktowałem się z moim sprzedawcą... Ponieważ nie jestem już związany umową serwisową, nie można było mi pomóc!
To świetnie, brawo dla sprzedawcy.
Jeśli ma to zastosowanie do następnego polecenia dziennika
możesz wybrać innego dostawcę
Google to Twój przyjaciel, nie zapomnij ;-)
Przede wszystkim jest to bardzo zaskakujące. Miałem problem już jakiś czas temu, od 2011 roku nie jestem związany umową... A mój dealer mi pomógł, wypuszczając tokeny, które były niepotrzebnie trzymane na starych maszynach
Oczywiście, nie wszyscy są równi... Wydaje mi się jednak, że jest to bardzo, bardzo graniczna praktyka z jego strony. Kim jest jako sprzedawca, nie będąc niedyskretnym?
Kupiliśmy tę licencję od firmy Axemble, która najwyraźniej została w międzyczasie zakupiona.
Dla Twojej informacji zakupiliśmy również 4 licencje SW mecha 3D...
Kupowaliśmy (bardzo drogo) różne umowy do 2014 roku za niewiele więcej, a teraz za najmniejsze pb mam prawo dostępu do kodów do tego forum. Zaproponowano mi nawet, żebym przekazał dział sprzedaży!!
Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi.
To naprawdę, naprawdę dziwne... byliśmy też u Axemble'a. I nie martw się! Na pewno nie miałeś dobrego rozmówcy.
Wysyłam Ci pm z moim rozmówcą, potem na pewno będzie Ci łatwiej ;)