Czy przypadkiem nie próbowałeś zmienić warstwy związanej z kreskowaniem? Na wysłanym obrazie jest napisane, że kreskowanie znajduje się w warstwie "-Brak-".
SW 2018... niezależnie od tego, czy drukuję bezpośrednio z SW, czy przechodzę przez tworzenie PDF, wynik jest taki sam, uzyskany PDF zawiera również "puste" kreskowanie, gdy proszę o zwykły pod SW.
Właśnie próbowałem, zostałem zmodyfikowany, aby "ujednolicić" materialne właściwości danych komponentów. Następnie poszedłem do montażu, nałożyłem kreskowanie materiału, aby pozostał gładki, a następnie wydrukowałem i zrobiłem plik pdf, to samo, wychodzi cały biały
Myślę, że dobrze zrozumiał, moje stawy same były w klasycznym "kreskowaniu materiału" pod kątem 45 stopni. Zmusiłem ich do wejścia do zgromadzenia, wpisując "plain".
Próbowałem więc zmodyfikować kreskowanie materiału w samej części i wrócić do montażu i tym razem powiedzieć mu "kreskowanie materiału", ale to samo: ok na SW, ale biały po wydrukowaniu bezpośrednio / pdf.
Bez względu na to, jak bardzo szukam w ustawieniach, czy to na sldreg, czy na drwdot, nic nie wydaje mi się złe
W najgorszym przypadku mam możliwość skorzystania ze skali kreskowania, aby uzyskać coś "czarnego" po wydrukowaniu, ale nie rozumiem, dlaczego to działa z tobą i ze mną nie działa.
Właśnie samodzielnie otworzyłem złącze, zrobiłem plan z widokiem przekroju, przekrój wydaje się w kreskowaniu materiału (który skonfigurowałem), ale tak samo! Na samym elemencie w podglądzie i drukowaniu wychodzi biały