Zwiększanie tekstu w szkicu

Od tego momentu do zrozumienia, że błąd polegał na tym, że funkcja działa w 2022 roku, jest tylko jeden krok :sweat_smile:

5 polubień

Chciałbym podziękować VISIATIV za zaoferowanie nam tej przestrzeni, w której możemy się wyszaleć, a przede wszystkim dziękuję DS za karmienie naszego krytycznego myślenia. Niestety, daje nam to również możliwość nieodwracalnej otyłości krytycznej. :rofl: :woozy_face: :thinking:

3 polubienia

Po 2020 roku sp5 przyniósł mi lepiej, niekoniecznie bardziej stabilny, nie mniej, jeszcze za mało perspektywy czasu (aby spojrzeć na to z perspektywy, 2020 jest już bardzo stabilną wersją) i musiałbym ponownie przetestować błędy, aby sprawdzić, czy je naprawił.
Wszystko po to, aby powiedzieć, że w przypadku mojego problemu z tekstem mogła to być tylko moja wina lub kontekst, lub to, że komputer nie był ponownie uruchamiany od kilku miesięcy. Spróbuję jeszcze raz.

1 polubienie

@Cyril_f . Ta uwaga jest bardzo prawdziwa. Dopiero kilka tygodni temu przenieśliśmy się na 2023 sp5 (kilka lat temu zdecydowaliśmy w naszym biurze projektowym, że zawsze będziemy " spóźniać " się na przynajmniej jedną wersję z nadzieją, że jest kompletna) i nadal widzimy ulepszenia, które są pozytywne (ale nadal trzeba się na nie natknąć przypadkiem) i inne, które sprawiają, że marnujesz czas (przykład: Nowe okno i jego manipulacje tolerancjami geometrycznymi... że ona będzie ... I menu kontekstowe na rysunkach, które pojawia się dla niektórych typów wymiarów, a dla innych nie...) I tak dalej... Najważniejsze są dywidendy dla inwestorów, a nie wersja n+1, która jest doskonale działająca od sp1, po odkryciu sp0. Mamy dobry powrót do BEs...

2 polubienia

Witam
Więc nie będę się o to zakładał. Sprzedawcy dla dość dużych BE zawsze zalecali, aby nie przeprowadzać migracji przed wydaniem dodatku SP3. W rzeczywistości migrujemy SP5 n-1 co roku, ponieważ nasze instalacje są spakowane

1 polubienie

Myślę, że źle zinterpretowałeś moje ostatnie zdanie.
Ale w przypadku większości przejść na wersje SP3 mini i n-1 lub n-2 zgadzamy się.

2 polubienia

@Cyril_f To był sarkazm :upside_down_face:

1 polubienie