Od tego momentu do zrozumienia, że błąd polegał na tym, że funkcja działa w 2022 roku, jest tylko jeden krok
Chciałbym podziękować VISIATIV za zaoferowanie nam tej przestrzeni, w której możemy się wyszaleć, a przede wszystkim dziękuję DS za karmienie naszego krytycznego myślenia. Niestety, daje nam to również możliwość nieodwracalnej otyłości krytycznej.
Po 2020 roku sp5 przyniósł mi lepiej, niekoniecznie bardziej stabilny, nie mniej, jeszcze za mało perspektywy czasu (aby spojrzeć na to z perspektywy, 2020 jest już bardzo stabilną wersją) i musiałbym ponownie przetestować błędy, aby sprawdzić, czy je naprawił.
Wszystko po to, aby powiedzieć, że w przypadku mojego problemu z tekstem mogła to być tylko moja wina lub kontekst, lub to, że komputer nie był ponownie uruchamiany od kilku miesięcy. Spróbuję jeszcze raz.
@Cyril_f . Ta uwaga jest bardzo prawdziwa. Dopiero kilka tygodni temu przenieśliśmy się na 2023 sp5 (kilka lat temu zdecydowaliśmy w naszym biurze projektowym, że zawsze będziemy " spóźniać " się na przynajmniej jedną wersję z nadzieją, że jest kompletna) i nadal widzimy ulepszenia, które są pozytywne (ale nadal trzeba się na nie natknąć przypadkiem) i inne, które sprawiają, że marnujesz czas (przykład: Nowe okno i jego manipulacje tolerancjami geometrycznymi... że ona będzie ... I menu kontekstowe na rysunkach, które pojawia się dla niektórych typów wymiarów, a dla innych nie...) I tak dalej... Najważniejsze są dywidendy dla inwestorów, a nie wersja n+1, która jest doskonale działająca od sp1, po odkryciu sp0. Mamy dobry powrót do BEs...
Witam
Więc nie będę się o to zakładał. Sprzedawcy dla dość dużych BE zawsze zalecali, aby nie przeprowadzać migracji przed wydaniem dodatku SP3. W rzeczywistości migrujemy SP5 n-1 co roku, ponieważ nasze instalacje są spakowane
Myślę, że źle zinterpretowałeś moje ostatnie zdanie.
Ale w przypadku większości przejść na wersje SP3 mini i n-1 lub n-2 zgadzamy się.