Pamiętam, że udało mi się wymusić flagę wystąpienia w zestawie (może nie być w SW ^^'), a nie we właściwościach części. Przykład oleju też jest dobry, podobnie jak śruba, możesz potrzebować 2 lub 50 bez powtarzania. Garnek kleju, dodaj podstawową część zamienną do pudełka i dodaj podstawową część zamienną do korpusu. Jeśli wymusisz właściwość lub litra oleju to działa to tylko raz w jednym przypadku, ale jeśli potrzebujesz 60 w innym zestawie?
Witam Wskaźnik występowania odpowiada identyfikatorom znajdującym się w drzewie zespołu (oznaczonym obok nazwy modelu). Aby zmienić informacje o obliczeniach w zestawieniach komponentów, należy je wprowadzić we właściwościach każdego pliku:
Szkoda mi więc. Nic nowego pod słońcem od 2016 roku. Jest to zatem równoznaczne z wykonaniem "worka po 50" lub pilnika 60, ale nie, której liczba jest zmienna. Moje wspomnienia muszą pochodzić z innego oprogramowania. Czy nie możemy poprosić programistów, aby to dodali? ^^ O wiele łatwiej zarządzać poleceniami. W każdym razie dziękuję za opinię.