Informacje o spoinie w zestawieniu komponentów

Witam

Za pomocą SmartBom wykonuję zestawienia materiałów dla moich ram spawanych mechanicznie. Nie ma problemu z integracją wszystkich informacji związanych z właściwościami "Listy spawanych części", ale nie mogę zintegrować właściwości "Pliku lutowniczego", zwłaszcza długości szwów spawalniczych.

Ktoś ma rozwiązanie?

Pozdrawiam

Witam

Podsumowując; Nie możesz uzyskać długości swoich szwów spawalniczych w swojej nomenklaturze? Czy dobrze zrozumiałem?

Udaje mi się je mieć w zestawieniach materiałów wstawianych do planów pomieszczeń, ale nie po to, aby wyróżniały się w module SmartBom (który pozwala mi na eksport):

Witam

Myślę, że jest to normalne zachowanie, ponieważ są to dwie bardzo różne nomenklatury dla różnych funkcji. Moim zdaniem jedynym rozwiązaniem jest to, co pan zrobił; mieć je na tym samym MEP, ale w różnych miejscach lub widok rozstrzelony z twoim podwoziem  z jego nomenklaturą spawania, a potem reszta....

Aby wyeksportować, wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy, a następnie zapisać jako, a następnie wybrać typ pliku.

1 polubienie

Narzędzie SmartBom pozwala na stworzenie kilku różnych zestawień materiałowych zgodnie z potrzebami różnych działów za pomocą jednego kliknięcia, dba o informacje związane z folderami "Lista części spawanych". Moim celem jest również wykorzystanie informacji związanych ze spawaniem, a nie eksportowanie każdego ujęcia.

Brak opcji w smartbom, aby pobrać coś z listy spawanych części, ale tylko:

pokój

montaż

EURODEPUTOWANY

Spawane oparcie mechanika

1 polubienie