Wkładanie do obrabianego przedmiotu

Witam

Ponieważ liczba punktów spadła, będziemy musieli wypełnić pytania, aby spróbować nadrobić stratę!!

Chodźmy!

Chcę więc wstawić, która znajduje się w skrzynce z narzędziami, w pokoju, jak na razie nie martw się, mogę ją również łatwo ustawić, ale jedynym problemem jest to, że nie daje mi to możliwości wyboru rozmiaru i długości, a na szczęście nigdy nie mam właściwej, którą mi daje!!

Dziękuję

sans_titre.png
1 polubienie

Zadałem pytanie tutaj:

http://www.lynkoa.com/forum/solidworks/insertion-piece-piece-configurations

"We wstawionej części (śruba w twoim przykładzie) musisz "wymienić odniesienia zewnętrzne", aby mieć dostęp do konfiguracji.

Witam

Musisz zarejestrować swoją w konfiguracji, która Cię interesuje, a jak tylko ją włożysz, osiągnie odpowiedni rozmiar!!

Wyścig o punkty trwa!! A +

2 polubienia

Przepraszam Lucas, że nie zajrzałem, ale nie pokazuje to możliwości modyfikacji w "Lista odniesień zewnętrznych"

sans_titre.png

Nie korzystam z przybornika, ale mam wybór konfiguracji w tym menu!

rex_ext.png

Cześć @ Mathieu

Przyjrzyj się dobrze temu samouczkowi, powinieneś znaleźć to, czego szukasz, jest specjalnie do tego stworzony

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/solidworks-toolbox-et-smart-fasteners

@+ ;((

1 polubienie

Wygląda to na błąd, wygląda na to, że nie można zmienić a posteriori!

Może poprzez ponowne włożenie części i upewnienie się, że w oryginalnym pliku jest włączona prawidłowa konfiguracja...

GT22, masz 56min filmik jest ciekawy ale dotyczy tylko montażu, jestem w pokoju.

i tak Lucas P Ja też myślę o błędzie!!

1 polubienie

@Mathieu Pozostaje tylko zapisać w danym formacie bez żadnej innej konfiguracji ze specjalnym refem, aby nie mieszać się z biblioteką i ją wstawić. 

Kiedy pojawia się bug faud, wybierz inną ścieżkę, bez rąk, bez czekolady.

3 polubienia

Dziękuję wszystkim

Udało mi się inaczej, jak idzie część w zespole, po którym ponownie wkręciłem, po prostu musi być tak, że na moim rysunku części, że nie zapominam umieścić adnotacji, że muszę przyspawać w tym miejscu.

SEPM. Gerald: SW 2013/14, nie zrobiłem twojego rozwiązania, ponieważ muszę zrobić zestawy z różnymi i nie chcę mieć trzydziestu sześciu tysięcy, gdy jest skrzynka z narzędziami, ale podaję ci najlepszą odpowiedź, ponieważ jak powiedziałem, ściegi będą rzadkie i jak masz najmniej, Jeśli to może pomóc z mojej strony, nie będę w stanie zdobyć jego słynnych 18 000 punktów za 60 butelek, ale hej, spojrzymy na to z odpowiedniej perspektywy.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim i do zobaczenia w następnej odsłonie nowych przygód!   ;-)