Ponieważ liczba punktów spadła, będziemy musieli wypełnić pytania, aby spróbować nadrobić stratę!!
Chodźmy!
Chcę więc wstawić, która znajduje się w skrzynce z narzędziami, w pokoju, jak na razie nie martw się, mogę ją również łatwo ustawić, ale jedynym problemem jest to, że nie daje mi to możliwości wyboru rozmiaru i długości, a na szczęście nigdy nie mam właściwej, którą mi daje!!
Udało mi się inaczej, jak idzie część w zespole, po którym ponownie wkręciłem, po prostu musi być tak, że na moim rysunku części, że nie zapominam umieścić adnotacji, że muszę przyspawać w tym miejscu.
SEPM. Gerald: SW 2013/14, nie zrobiłem twojego rozwiązania, ponieważ muszę zrobić zestawy z różnymi i nie chcę mieć trzydziestu sześciu tysięcy, gdy jest skrzynka z narzędziami, ale podaję ci najlepszą odpowiedź, ponieważ jak powiedziałem, ściegi będą rzadkie i jak masz najmniej, Jeśli to może pomóc z mojej strony, nie będę w stanie zdobyć jego słynnych 18 000 punktów za 60 butelek, ale hej, spojrzymy na to z odpowiedniej perspektywy.
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim i do zobaczenia w następnej odsłonie nowych przygód! ;-)