Cze wszystkim
Mam problem z instalacją SolidWorks, nie mam dostępu do "instalacji indywidualnej" możliwy jest tylko obraz administracyjny.
pomoc mówi, że SW nie powinno być już zainstalowane, ale tak nie jest.
jeśli ktoś ma pomysł...
Z góry dziękuję
Cze wszystkim
Mam problem z instalacją SolidWorks, nie mam dostępu do "instalacji indywidualnej" możliwy jest tylko obraz administracyjny.
pomoc mówi, że SW nie powinno być już zainstalowane, ale tak nie jest.
jeśli ktoś ma pomysł...
Z góry dziękuję
Jesteś pracownikiem Solidworks na nowym stanowisku?
Czy masz odpowiedni plik? Moim zdaniem przesłałeś obraz administracyjny?
Skąd pochodzi Twój plik instalacyjny?
Witam
Wydaje mi się, że jedyny raz, kiedy spotkałem się z tym problemem, to sytuacja, gdy instalacja nie była kompatybilna z komputerem, na przykład: gdy instalacja dotyczy systemu 64-bitowego, a komputer, o którym mowa, był 32-bitowy.
Czy możliwe jest uruchomienie instalacji na innym komputerze, który nie jest (32-bitowy/64-bitowy) do sprawdzenia?
Dla Twojej informacji, SolidWorks 2015 nie istnieje w wersji 32Bits.
Jak to niesławne .PL, jeśli zainstalujesz wersję 64 z systemu operacyjnego 32 lub odwrotnie, będziesz mieć tylko opcję "Obraz administracyjny"
To nie rok 2015, ale 2013, więc logicznie rzecz biorąc, nie ma się czym martwić.
Musiałeś kliknąć niewłaściwe pole.
Informuj nas na bieżąco! ;)
Zła płyta DVD, musisz wziąć drugą lub pobrać odpowiednią wersję 32/64, którą sprawdzasz w ikonie systemowej panelu sterowania
Dokładnie Bart, zły odczyt z mojej strony, nie wiem dlaczego gdzieś zobaczyłem 5... Jednak problem z wersją systemu operacyjnego pozostaje aktualny.
32-bitowe źródło na 64-bitowym systemie operacyjnym => Tylko instalacja administracyjna, to samo w drugą stronę...
Muszę przyznać, że instalowanie SolidWorks 32 na 64 jest trochę absurdalne, nawet jeśli może działać, stąd blokada...
Czy to się zdarza ;)
Wydaje mi się jednak, że wersję 2013 32 i 64 można pobrać za darmo na portalu Solidworks.
Dobry wieczór
Dziękuję za odpowiedzi, mój pb jest w wersji 32, wersja 64 nawet się nie uruchamia, co jest logiczne, ponieważ używam 32-bitowego systemu Windows 7.
Obecnie mam oprogramowanie SW 2010, które działa idealnie.
Witam
Czy istnieje możliwość przetestowania instalacji na innej stacji roboczej?
W przeciwnym razie należy ponownie pobrać pliki ze strony internetowej SolidWorks lub uruchomić instalację z płyty DVD, a następnie przeprowadzić aktualizacje.