Centor
19 Wrzesień 2014 06:23
1
Witam
Od zeszłej nocy śledzę 90 minut korzystania z 15-dniowej wersji symulacji...
Problem, który mam, polega na tym, że nie mogę znaleźć, jak dodać go w moim standardowym solidworks, aby zainstalować moduł
Czy ktoś przez przypadek będzie procedurą, którą należy wykonać, aby go zainstalować, czy że ktoś to zrobi?
Z góry dziękuję za pomoc
Steve'a S.
bart
19 Wrzesień 2014 06:45
2
Witam
Musisz więc przejść do panelu sterowania systemu Windows, wybrać Solidworks i kliknąć Napraw lub Modyfikuj.
Następnie zmodyfikuj instalację, klikając pole wyboru Solidworks Simulation, aby ją dodać
bart
19 Wrzesień 2014 06:46
3
Ale nie rozumiałem: Śledziłem 90 minut?
Czyli masz klucz aktywacyjny na 15 dni?
Jeśli został zainstalowany, ale nie jest widoczny w SolidWorks, należy wykonać następujące czynności:
Uruchamianie SolidWorks Narzędzia/Dodatki Zaznaczyć 2 pola (po lewej i po prawej) odpowiadające wierszowi "SolidWorks Simulation" Kliknij OK i powinno być dobrze
4 polubienia
bart
19 Wrzesień 2014 07:09
5
Tak, dziękuję Benoit za ukończenie =)
2 polubienia
Centor
19 Wrzesień 2014 07:09
6
Tak, otrzymałem klucz do oceny :)
Wykonałem procedurę, o której mi powiedziałeś, ale będę mógł ją sfinalizować dopiero dziś po południu, zapomniałem włożyć DVD SP0 do napędu i nie ma mnie w domu -_-'
Więc powiem Wam jeszcze raz, jeśli będę miał jakieś problemy od 12:30 ;) czy jakiekolwiek inne pytanie na ten temat :)
1 polubienie
Centor
19 Wrzesień 2014 18:22
7
Dziękuję bardzo jego do pracy :), brakuje mi czegoś na przyciskach, ale te nie za bardzo dziękuję myślę, że :)
1 polubienie