Ponieważ właśnie zmieniłem komputer, obecnie instaluję na nim SW2014 SP2.0 i oto moje problemy
Podczas uruchamiania i po sprawdzeniu klucza instalator prosi mnie o przejście bezpośrednio do SW2015 SP4 w celu poprawienia błędu stabilności do sprawdzenia
Podaję adres serwera licencji do naszej licencji, która jest już nieważna, kiedy powinniśmy być w stanie wykonać aktualizację. Dla Twojej informacji, mam kolegę z SW 2015 SP2, który również nie może przełączyć się na SP4, podczas gdy inny kolega zrobił aktualizację przed datą wygaśnięcia konserwacji " t0+1year ".
Anuluję instalację i uruchamiam ją ponownie, aby – co najmniej – pozostać w 2014 roku w Poinformowano mnie, że nie można zainstalować oprogramowania w systemie Windows Vista, podczas gdy jestem w W7 na najnowszym komputerze (mniej niż 1 miesiąc)
Wygląda na to, że skoro minęła data aktualizacji, nie można już instalować tych aktualizacji... mimo że konserwacja jest dołączona do oryginalnego oprogramowania.
Jakie są rozwiązania
aby SW wziął mój komputer za to, co to jest, tj. komputer z win7 ?
zainstalować SW2015 SP4 na moim komputerze i komputerach moich kolegów ?
Przepraszam, że nie przetestowałem linku, kluczem jest:
!7MNXfU1lbXGlHZ9hyeCHHTMjEljhnpEpG2OAmg-6T8k
Pobrałem go bezpośrednio ze strony SolidWorks, więc nie martw się, jestem na tym forum od 2 lat, to nie wirus ;-)
Ale wykonanie skanowania antywirusowego przed jego uruchomieniem nic nie kosztuje, jak za każdym razem, gdy pobierasz coś z Internetu! Kliknięcie prawym przyciskiem myszy zajmuje 2 minuty.
Nasza konserwacja zatrzymała się na wersji SW2015 SP2.1 (+ lub - w lutym), więc logiczne jest, że SP4 2015 nie instaluje się, a szkoda, że program oferuje mi SP4, którego nie można uruchomić z naszymi obecnymi umowami...
Pozostaje mój pb Visty, podczas gdy jestem pod W7... Skontaktowałem się z pomocą techniczną, czekam na wynik.
Można zainstalować aktualizację poza konserwacją, jeśli nie ma potrzeby pobierania, ale pojawi się komunikat z solidworks, który mówi, że nie jest to właściwe, ale nie zapobiega temu.
Mam ten sam problem z moim sw 2014 SP4, nie mam kompletnej płyty, nie mogę jej ponownie zainstalować, z drugiej strony mój dvd SP3 nie ma problemów
Rzeczywiście, właśnie dostałem informacje w // za pośrednictwem wsparcia
Mamy prawa do zainstalowania SPxx w wersji z bieżącego roku, ale ponieważ umowa serwisowa wygasła w kwietniu, nie mogę już pobrać tych najnowszych aktualizacji za pośrednictwem strony oprogramowania
Trochę schizo sytuacja... I zmusza Cię do szukania wersji w sieci, bez gwarancji autentyczności.
W przypadku mojego pb vista, komputer przełączył się w tryb "zgodności z Vista", dlaczego? Nie da się powiedzieć!
Przepraszam, że nie przetestowałem linku, kluczem jest:
!7MNXfU1lbXGlHZ9hyeCHHTMjEljhnpEpG2OAmg-6T8k
Pobrałem go bezpośrednio ze strony SolidWorks, więc nie martw się, jestem na tym forum od 2 lat, to nie wirus ;-)
Ale wykonanie skanowania antywirusowego przed jego uruchomieniem nic nie kosztuje, jak za każdym razem, gdy pobierasz coś z Internetu! Kliknięcie prawym przyciskiem myszy zajmuje 2 minuty.
@Gerald : oto dokładna manipulacja, którą zrobiłem:
1. Wszedłem na stronę www.solidworks.com
2. Zalogowałem się
3. Wybrałem wersję z 2014 roku
4. Kliknąłem SolidWorks SP5 dla Windows 7/8 64-bit
5. Akceptuję umowę
6. Wybrałem na dole: Jeśli pobieranie z podręcznika Installation Manager Assisted Manual nie powiedzie się, możesz pojedynczo pobrać, rozpakować i zainstalować wszystkie pliki
7. Powiedziałem, że zaczynam od SolidWorks SP0
8. A tutaj wybrałem tylko pierwszy plik z listy jako załącznik, więc może to być problem dla wszystkich zainstalowanych dodatków rzeczywiście...