Witam
Czy ktoś zainstalował Autocad LT 2009 pod Seven bez żadnych problemów ze stabilnością.
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia.
Witam
Czy ktoś zainstalował Autocad LT 2009 pod Seven bez żadnych problemów ze stabilnością.
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia.
Witam
Na czym polegają problemy?
Nie miałem żadnych problemów z pracą, ale myślę, że to był rok 2010, a nie 2009.
Radziłbym zainstalować Draftsight, ponieważ wiele
osób przechodzi na to oprogramowanie do 2D.
Cóż, mówię to, nic nie mówię.
Zobacz ten link
http://www.autodesk.fr/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=458335&id=16896237&linkID=16886429
Czy Twój AutoCAD 2009 jest 32- czy 64-bitowy?
@+
Draftsight z pewnością nie jest zły, ale kiedy jesteś przyzwyczajony do Autocada, nie jest lepiej.
Zmiana z powodu osobistych ograniczeń, dlaczego nie, zmiana tak, aby postępować jak inni...
Aby wrócić do postu, spójrz na swój Framework, aby sprawdzić, czy jest aktualny i spróbuj opisać swój problem techniczny.
Klasa A+
Witam
Wygląda na to, że nie jest zbyt kompatybilny...
Cytuję: System operacyjny : Windows Vista Enterprise, Windows Vista Professional, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Home Premium, Windows XP Professional SP2, Windows XP Home SP2
Thomas
Zainstalowałem Drafsight, nawet jeśli jest dość potężny, to nie jest to jeszcze Autocad, a reszta moich kolegów pracuje pod Autocadem, ale nie z Seven stations.
A priori jest w 32 bitach (żeby sprawdzić, ale jak??), to aby opisać mój problem, jest skomplikowany, zawiesza się przy niektórych zadaniach, takich jak edycja notatek, ale postaram się trochę z nim popracować, aby powiedzieć ci dokładnie.
Pozdrowienia.
Kolejny link, który wydaje mi się, że przeczytam, potwierdza, że instalacja jest możliwa
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D-Francais/Autocad-et-windows-7-compatible/td-p/2556811
@+ ;-)
Witam
Aby zintegrować 32 lub 64b, przejdź do Panelu sterowania - System (patrz obrazek)
Pozdrowienia
Zgodnie z moimi odczytami na ten temat, dziennik AutoCAD 2009 jest w wersji 32 i 64 bitowej
Tak więc dla siedmiu installl wersję 64-bitową
Przeczytaj moje poprzednie posty
@+
Witam
Jeśli masz wersję 32-bitową i nie chcesz/nie możesz zmienić na 64-bitową, rozwiązanie rozwiązywania problemów, które proponuję poniżej, może Cię zainteresować:
W naszej firmie, kiedy przeszliśmy na Seven 64-bit, skonfigurowałem maszynę wirtualną XP, aby móc nadal korzystać z AutoCAD 2004:
Z powodów wewnętrznych (wiele makr opracowanych specjalnie i przejście na SolidWorks) pozostaliśmy przy tej wersji (oczywiście 32-bitowej).
Maszyna wirtualna jest dość stabilna, główny problem polega na tym, że podczas otwierania pliku (dwg, dxf itp.) w systemie Windows 7 otworzy plik z oprogramowaniem zainstalowanym w W7, jeśli takie istnieje, lub w przypadku jego braku nie otworzy go: nie można otworzyć pliku z W7 w AutoCAD na maszynie wirtualnej.
Na przykład, jeśli masz plik otrzymany e-mailem, musisz go gdzieś zapisać, a następnie przejść do AutoCAD i otworzyć.
A wdrożenie też nie jest takie proste!
Powodzenia, a jeśli zdecydujesz się na to rozwiązanie, nie wahaj się zadawać pytań tutaj!
Witam
AutoCAD LT 2009 działa znakomicie w systemie Windows 7
Witam
Miałem okazję zainstalować Autocad LT 2009 kilka razy na Windows 7 bez żadnych szczególnych problemów.
Czy zainstalowano dodatek Service Pack 2, a następnie 3 ?
Klasa A+
Witam
Tak, zainstalowałem go dawno temu, działał bardzo dobrze, teraz jestem w 2013 roku
Powodzenia i dobrego użytkowania
Witam
Po wszystkich twoich pozytywnych komentarzach spróbowałem ponownie użyć Autocada poniżej siedmiu i jak wielu twierdzi, że działa.
Stabilność jest, mogę państwu obiecać, że jeszcze kilka miesięcy temu tak nie było.
Co wydarzyło się pomiędzy? To nie ma znaczenia, ważne jest to, że to działa.
Dziękuję.
@+