Dobry wieczór, mam plik właściwości na rysunkach SW. Oferuje mi rozwijane menu z nazwiskami moich kolegów. Chciałbym mieć ten sam typ pliku z możliwością wypełnienia pola moim imieniem i nazwiskiem, zamiast konieczności wybierania za każdym razem z menu rozwijanego. Dzięki temu zaoszczędzę czas i niepotrzebne kliknięcia myszką.
W edytorze formularzy właściwości nie mogę zwiększyć wartości domyślnej, w rzeczywistości mam kilka pól, takich jak tolerancja ogólna, tolerancja odstępów, zawsze używam tych samych tolerancji, z wyjątkiem niektórych szczególnych przypadków.
Możliwość ustawienia wartości pozwoli zaoszczędzić trochę czasu. Postępowałem zgodnie z samouczkiem, bardzo konstruktywny jest bardzo dobrze zrobiony. To wyjaśniło kilka pytań, które sobie zadałem i znacznie upraszcza sprawę. Potem, ze względu na przyzwyczajenie do kodowania w HTML, tagi już mnie nie przerażają, więc była to najkrótsza droga do mojego ^^ myślenia.
Rozwiązanie tworzy spersonalizowany i bardzo ciekawy rysunek i absolutnie o tym nie myślałem, tak naprawdę to właśnie to rozwiązanie zachowam.
Będę kopać, aby podać mu lokalizację na liście, aby zobaczyć, co się stanie, jeśli będzie to owocne, ponownie opublikuję wiadomość, aby Cię informować