Naprawdę muszę stworzyć ten utwór, ale nie mogę tego zrobić w tej chwili. Ktoś mógłby to dla mnie zrobić, jest to dość proste i szybkie do wykonania. Z góry dziękuję.
img_20180214_223357.png
Naprawdę muszę stworzyć ten utwór, ale nie mogę tego zrobić w tej chwili. Ktoś mógłby to dla mnie zrobić, jest to dość proste i szybkie do wykonania. Z góry dziękuję.
więc poświęć trochę czasu
ponieważ jest to bardzo proste i szybkie
Nie jesteśmy tu po to, aby wykonywać Twoją pracę
plus co najmniej jedna ocena to minimum, jakie mogę zrobić
@+ ;-)
Ja tylko proszę, nie zmuszam nikogo do pomocy. Tyle, że nie mam od razu dostępnego sprzętu, aby móc to zrobić. I szanse, które im dałem
PS: to na projekt szkolny
Jeśli jest to dziennik, masz możliwość pobrania go w wersji studenckiej
http://www.solidworks.fr/sw/education/4525_FRA_HTML.htm
@+ ;-)
Nie mam pod ręką komputera, jestem na wakacjach
Poświęcisz na to 10 minut po powrocie z wakacji!
Biorąc pod uwagę jedno zdanie o przechwytywaniu, jest to ćwiczenie, które TY musisz wykonać, aby zastosować to, czego powinieneś się nauczyć podczas korzystania z oprogramowania.
To nie jest dobry pomysł, który miałeś. Kiedy jesteś w prawdziwym świecie pracy, nie będziesz w stanie powiedzieć "poczekaj, poproszę na forum, aby mi to zrobiono"!
+1000 dla Stefbeno
Straszne wow , musiałeś się odważyć! Będąc na wakacjach i prosząc innych o pracę na forum, szczerze mówiąc, nie jest zła! Wtedy na pewno możesz stać się menedżerem hierarchicznym...; ). Do jakiego dyplomu jest przeznaczony?
I szczerze mówiąc, to, co zajmie najwięcej czasu, to włączenie komputera i uruchomienie oprogramowania...
Nie! Nie! to tak męczące SW, że jadę na wakacje
Powinienem zrobić to w formacie IGES, aby mogło wyjaśnić, dlaczego nie ma drzewa tworzenia (gnarff gnarff)
Nie rozumiem, dlaczego dajemy ćwiczenia, które są tak trudne do wykonania (puf, puf! puf)
Również uwaga pozostawiła mnie bez słowa @ ludo.mai ;-)
Jesteś na wakacjach? Design nigdy nie bierze urlopu...
Cze wszystkim! Coś takiego mamy!!!!!
Widzę, jak uczeń podczas egzaminu staje twarzą do egzaminatora: "Czekaj, pytam na forach!! "lol, co będzie musiało zostać odnotowane w takich przypadkach??? Osoba, która ponownie zada pytanie na forum? Albo ten, który odpowiada??? Ponadto, @souleyb sam mówi, ta część jest prosta i szybka!! Có ż , jak mó wią di inni, po prostu musisz to zrobić po powrocie z wakacji w takich przypadkach! !
Nadymał się dzieciak!
Tylko po to, by rozzłościć ludzi,
Ogłaszam konkurs!
Zostałem wciągnięty w grę, zajęło mi to 7 minut! (5 minut na część, 2 minuty na rysunek) dla 6 funkcji.
Kto może to przebić?
Scrrenshot w poparciu!
(Pozycja ta popadła w zapomnienie...
wkrótce będziemy mieli pytania "Nie chcę patrzeć na pomoc oprogramowania, wolę zapytać na forum" lub "Nie mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy"...)
Dziś rano, nie budząc się 7/8 min, jeśli chodzi o liczbę funkcji, zależy to od tego, jak zarządzasz fazami, wolę funkcję, a nie na szkicu.
Ja osobiście bym nie marnował na to czasu:)
Witam
@Thom@s oszukał, zapomniał (to błąd początkującego)
Poszło mi znacznie lepiej w 6 minut i 45 minut, a MEP został oceniony zgodnie z życzeniem @Souleyb
Dodatkowo techniką, którą zastosowałem w obróbce skrawaniem, wykonujemy dwie części jednocześnie.
Mam nadzieję, że pomoże mi to przejść CSWE
Mam nadzieję, że wygrałem konkurs ogłoszony przez @Thom@s :-)
PS: spójrz na nazwę kubka
Jeśli chcesz zobaczyć, jak działa prawdziwy profesjonalista, mogę umieścić dla Ciebie część i MEP
Edycja: pisownia
Są chwile, kiedy mam halucynacje :-) ....
Kolor nie jest dobry, więc nie, nie wygrywasz Zozo_mp
Niech żyje "sól wielorybia" !