Otrzymałem rysunki wykonane w solidworks 2019, zamiast tego używam wcześniejszej wersji. Czy są jakieś sztuczki, aby móc otworzyć te rysunki. Używam 2019

im więcej czytam pytanie. ----. Rozumiem 

@+

3 polubienia

Cóż, jeśli rysunki są w wersji 2019 i używasz wersji 2019, nie powinno być tak źle!!

Pozdrowienia

1 polubienie

w rzeczywistości używam wersji z 2018 roku

1 polubienie

Otrzymałem rysunki wykonane w solidworks 2019, zamiast tego używam wcześniejszej wersji. Czy są jakieś sztuczki, aby móc otworzyć te rysunki. Używam 2019... 

Ona naprawdę nie jest zła, to zmiana w stosunku do losowych walidacji

2 polubienia

Czy coś mi umknęło^^

Jeśli używasz wersji 2019, dlaczego nie otworzyć wersji 2019, ale używasz wcześniejszej wersji.... Czy jest wilk czy wataha wilków:p

Z drugiej strony, na następny raz, prosimy o uszanowanie pól Tytuł i Pytanie. (Przypominamy, że tytuł musi być krótki^^ )

Z góry dziękuję

2 polubienia

Jeśli otrzymasz oczyszczalnię ścieków z PRT i DRW, powinieneś być w stanie coś zrobić, a jeśli nie, możesz pobrać Edrawings 2020, który pozwoli Ci przeglądać i drukować plany i części.

MOŻE MUSZĘ TO PRZEFORMUŁOWAĆ

1- Obecnie używam wersji 2018, ponieważ nie mam wersji 2019

2- Otrzymałem rysunki lub muszę wprowadzić zmiany. Z tym, że ten, kto mi je wyśle, by rysował z wersją z 2019 roku.

Teraz utknąłem, ponieważ nie mogę otworzyć tych rysunków w mojej wersji (2018), czy są jakieś sztuczki, aby móc otworzyć rysunek wykonany za pomocą wersji 2019 w wersji 2018

NIE, nie można otworzyć, chyba że masz SP05 z 2018 roku i znowu będziesz mógł przeglądać i nie robić nic więcej.

1 polubienie

Prośba o otrzymanie tych plików w Parasolid 

jest to typ plików, które bardzo dobrze nadają się do użytku na SW (ta sama matryca)

@+

Hej chłopaki , otwórzcie oczy zwykle tak sprytni!

Plakat to osoba, która prosi o pomoc w innym poście na temat korzystania z SolidWorks Crack.

Wpisałem go na czarną listę

Pozdrowienia

3 polubienia