Tak więc Solidworks Downnload jest miejscem, w którym zapisywane są wszystkie instalacje ISO.
A reszta jest do uzupełnienia podczas instalacji chyba.
W przeciwnym razie w najgorszym przypadku odłącz dysk M przed instalacją.
Tak więc Solidworks Downnload jest miejscem, w którym zapisywane są wszystkie instalacje ISO.
A reszta jest do uzupełnienia podczas instalacji chyba.
W przeciwnym razie w najgorszym przypadku odłącz dysk M przed instalacją.
Naprawdę dziwaczne to wszystko...
Nigdy nie wprowadziłem żadnych ścieżek wskazujących na dysk M:\
W każdym razie... Na dziś dostałam swoją dawkę irytacji, postaram się nadrobić ostatnie dwie godziny :-/
W każdym razie bardzo dziękuję @Bart i @remrem za odpowiedź i prowadzenie mnie w moich problemach:)
Cóż, sztuczka, aby odłączyć dysk, nie wiedziałem :)
Dziękuję
Folder pobierania SolidWorks jest folderem domyślnym w moich dokumentach.
Zawiera pliki, które pobierasz podczas instalacji. Miejsce docelowe tych plików można zmienić podczas instalacji. Na przykład udostępniamy go, aby nie pobierać tych samych ^moich plików dla każdej stacji roboczej.
Wygląda na to, że przeniosłeś folder Moje dokumenty do Mr. Myślę, że dlatego SolidWorks Download.
W każdym razie wyjaśnia to zależność między dyskiem sieciowym a oprogramowaniem.
Modyfikacji:
Tak, aby go odłączyć, to właśnie miałem na myśli, mówiąc o "Usuń dysk sieciowy".
Jeśli chodzi o pomocną dłoń. To bez problemów, a nawet z paisir... Wszyscy tego kiedyś doświadczyliśmy. A potem jesteśmy pewni, że to nam się znowu przydarzy. A potem też będziemy bardzo zadowoleni z pomocy lynkoa... ;-)
Haaa no tak, teraz jest jaśniej...
Moja firma celowo przeniosła plik Moje dokumenty na dysk lokalny każdej stacji roboczej, aby uniknąć zanieczyszczenia sieci lub folderu C:\...
Razem z nimi zobaczę, jak możemy to zmienić!
Na razie zamierzam pracować z oprogramowaniem w języku angielskim, musiałem tylko poprawić swoje słownictwo techniczne =)
Oczywiście! To tyle Rem, masz rację.
Właśnie zobaczyłem, że masz folder z moimi dokumentami na swoim dysku M
Zmieniłeś więc ścieżki systemu Windows tak, aby wskazywały tam.
Duplikat. Przepraszam....
Dobry wieczór
Fakt, że przeszedłeś na angielski, ponieważ twoje zmartwienia nie wynikałyby z ogólnych opcji.
Istnieją 2 opcje, aby odznaczyć, jeśli tak jest.
Pozdrowienia
Witaj @jmsavoyat,
Nie, w rzeczywistości udało mi się ponownie uruchomić Solidworks, gdy dezinstalacja dotarła do "Języki: francuski"
Więc odinstalował pakiet języka francuskiego...
Kiedy patrzę na moje opcje, widzę to nagle: patrz obrazek
Powodzenia...
Haha ^^ dziękuję
Czekam, aż skończę mój projekt przed przystąpieniem do następnej aktualizacji ;)