Nie mam już dostępu do mojego pliku spawanych profili mechanicznych?

Czy mógłbyś mi pomóc, nie mam już dostępu do mojego pliku spawanych profili mechanicznych.

Witam

Czy wynika to z twoich ustawień (utrata ścieżki w lokalizacji pliku)? Czy nazwa Twojego folderu została zmieniona/przeniesiona/usunięta? Nie wiesz, gdzie jest przechowywany Twój plik? Czy pracujesz na swojej maszynie lokalnie czy w sieci? Wyjaśnij nam trochę więcej, abyśmy mogli Ci pomóc ;)

5 polubień

Wysyłam Ci zrzut ekranu wiadomości.

Mam sieć, ale moje pliki projektowe znajdują się na moim komputerze i jestem jedyną osobą, która opracowuje swoje projekty. Ścieżka profilu.

Plik profilu Wedment jest jednak podzielony.

Nie rozumiem!!

Witam 

Spróbuj przejść do folderu Solidworks Corp > kliknąć prawym przyciskiem myszy > Właściwości > Skanuj > Edytuj, a także sprawdź, czy jest w "Pełnej kontroli"

Miłego dnia 

2 polubienia

Witam

Czy sprawdziłeś, czy Twój plik jest tylko do odczytu w Eksploratorze Windows? Jeśli nie, przejdź w górę drzewa i sprawdź, czy folder nie jest tylko do odczytu.

Może się to zdarzyć, jeśli masz sejf .

Znalazłem to!!

W folderze zabezpieczeń profilu konstrukcji spawanej zaznaczyłem dostęp do zapisu.

Dziękujemy za współpracę.

Jacky

To dla cyfrowego modelu dla ORANO

C'est pour une maquette numérique pour ORANO

Witam @jacky.chalopin_1 ,

Dziękujemy za zaangażowanie. W celu zamknięcia pytania prosimy o wskazanie poprawnej odpowiedzi (w tym przypadku Twojej!), jeśli rozwiązała ona Twój problem. Może to pomóc innym użytkownikom.

Pozdrowienia

2 polubienia

Mogę potwierdzić, że ponownie mam dostęp do mojej biblioteki.