Opuszczam Visiativ/Lynkoa, pozostańmy w kontakcie?

Witaj Clementine,

I tak, to życie zawodowe tego chce i tak to jest, życzę Ci tylko szczęścia i sukcesów w Twoich projektach, ... Więc może do jednego z tych 4...

@+.

Alan.

Witaj Clementine,

Cóż, nie ujdzie ci to na sucho! Zachowujesz swoją nazwę użytkownika Lynkoa, dzięki czemu będziemy mieli okazję przeczytać Cię ponownie na forum... dla zabawy! W ten sposób możesz przekazać nam jakieś wiadomości! ;-)

Powodzenia

Jean-Michel

3 polubienia

Cześć Clementine,

Powodzenia w tym nowym projekcie!

Paschalnej

1 polubienie

Dziękuję Wam wszystkim, bardzo mnie to cieszy :-)

Tak, oczywiście, mam oko na Lynkoa i jego ewolucję!

Pozostaję dostępny w Lyonie, aby znów się zobaczyć dla tych, których znam, i być może spotkam się na jarmarku dla tych, których jeszcze nie spotkałem!

Powodzenia wszystkim, bądźcie dumni z tego, co robicie i kontynuujcie promowanie francuskiego przemysłu na całym świecie!! Biuro projektowe to DNA branży i wizjonerzy/gracze branży przyszłości.

13 polubień

Witaj @Clémentine,

Czy to koniec pięknej epoki!! , to była prawdziwa przyjemność spotkać się z Tobą kilka razy. Możesz być dumny z pracy, którą wykonałeś w @Visiativ, a zwłaszcza @Lynkoa (w dość męskim świecie nie było to !! przesądzone).  

Nie martwię się o Twoją przyszłość i bez większych trudności podejmiesz nowe wyzwania... Powodzenia i do zobaczenia wkrótce.

Frédéric

2 polubienia

Witam

Jeśli dobrze zrozumiałem, ten komunikat powinien pojawiać się za każdym razem, gdy Lynkoa zmienia swoją wersję.

Rzeczywiście, chociaż nikt nie dodał żadnej wiadomości poza tą, ostatnia wiadomość z 2020 roku wróciła na szczyt listy kilka dni temu.  

Albo to błąd, albo to podwójna Clementine wraca, by        nas prześladować (BRrrrrrr!!!!! ) To cyfrowy bliźniak, który wygląda nowocześnie.

Pozdrowienia

1 polubienie