Witaj Clementine,
I tak, to życie zawodowe tego chce i tak to jest, życzę Ci tylko szczęścia i sukcesów w Twoich projektach, ... Więc może do jednego z tych 4...
@+.
Alan.
Witaj Clementine,
I tak, to życie zawodowe tego chce i tak to jest, życzę Ci tylko szczęścia i sukcesów w Twoich projektach, ... Więc może do jednego z tych 4...
@+.
Alan.
Witaj Clementine,
Cóż, nie ujdzie ci to na sucho! Zachowujesz swoją nazwę użytkownika Lynkoa, dzięki czemu będziemy mieli okazję przeczytać Cię ponownie na forum... dla zabawy! W ten sposób możesz przekazać nam jakieś wiadomości! ;-)
Powodzenia
Jean-Michel
Cześć Clementine,
Powodzenia w tym nowym projekcie!
Paschalnej
Dziękuję Wam wszystkim, bardzo mnie to cieszy :-)
Tak, oczywiście, mam oko na Lynkoa i jego ewolucję!
Pozostaję dostępny w Lyonie, aby znów się zobaczyć dla tych, których znam, i być może spotkam się na jarmarku dla tych, których jeszcze nie spotkałem!
Powodzenia wszystkim, bądźcie dumni z tego, co robicie i kontynuujcie promowanie francuskiego przemysłu na całym świecie!! Biuro projektowe to DNA branży i wizjonerzy/gracze branży przyszłości.
Witaj @Clémentine,
Czy to koniec pięknej epoki!! , to była prawdziwa przyjemność spotkać się z Tobą kilka razy. Możesz być dumny z pracy, którą wykonałeś w @Visiativ, a zwłaszcza @Lynkoa (w dość męskim świecie nie było to !! przesądzone).
Nie martwię się o Twoją przyszłość i bez większych trudności podejmiesz nowe wyzwania... Powodzenia i do zobaczenia wkrótce.
Frédéric
Witam
Jeśli dobrze zrozumiałem, ten komunikat powinien pojawiać się za każdym razem, gdy Lynkoa zmienia swoją wersję.
Rzeczywiście, chociaż nikt nie dodał żadnej wiadomości poza tą, ostatnia wiadomość z 2020 roku wróciła na szczyt listy kilka dni temu.
Albo to błąd, albo to podwójna Clementine wraca, by nas prześladować (BRrrrrrr!!!!! ) To cyfrowy bliźniak, który wygląda nowocześnie.
Pozdrowienia