Czwartek, 27 lipca: nowe funkcje na platformie

Ale uhuhhh...
Już cztery lub pięć razy nie wybrałem właściwej dyskusji z powodu banera, który rozwija się i spycha wszystkie tematy w dół... :weary:
… W czasie rzeczywistym (na moim komputerze...)
MyCad_001

2 polubienia

Witaj @Maclane, rzeczywiście baner ładuje się trochę czasu... Patrzę na to, co możemy zrobić!

2 polubienia

Inne niechciane ukryte wiadomości o liczbie osób online. To normalne, że wszystkie osoby na linii są online kilka razy. Z mojej strony 4 razy mój awatar!
Mój szef poprosi mnie wtedy o obecność w pracy w ten sam sposób!

Wygląda na to, że wszystko wróciło do normy:
image

Tak, rzeczywiście, zgłosiłem problem :sweat_smile: , gdy tylko zaktualizujesz odpowiedni numer, ten aktualizuje się :wink:

2 polubienia

Witam

Podobają mi się zmiany, które widzę. Z wyjątkiem jednego szczegółu: awatary z przezroczystością są drogie w trybie ciemnym :sob:

Nie zakładasz, że twoja ciemna strona @Sylk? :rofl:

Przynajmniej wiesz, dlaczego nie jestem już widziany na forum :stuck_out_tongue: , ale nawet jeśli schudłem 10 kg, nie spodziewałem się, że tutaj też będę widziany :grimacing:

Witam;

Na temat @sbadenis dotyczących " People on the Line "... Czy to ustawienie zostało usunięte?
Szkoda.

Przed.
image

Teraz:
image

No właśnie, czy nie ma już nikogo? Nawet jeśli sierpniowe dni nigdy nie są bardzo pracowite...
(niewielu klientów...)

Pozdrowienia.

Witaj @Maclane, rzeczywiście usunęliśmy na chwilę liczbę osób online, ponieważ zawierała błędy i wyświetlała błędy, jak tylko zostanie poprawiona, przywrócimy ją do trybu online :slight_smile:

1 polubienie