myCAD Days 2023: rejestracja otwarta!

Cze wszystkim

Miło mi poinformować, że rejestracja na #myCAD2023 wydarzenie jest już otwarta! :confetti_ball:

Czym są dni myCAD? To wydarzenie dla członków społeczności myCAD, dedykowane biurom projektowym! Te dni, które odbędą się w 5 regionach Francji, mają na celu pokazanie ewolucji i nowych funkcji oprogramowania, z którego korzystasz na co dzień! :airplane:

Przyjdź i odkryj nowe produkty SOLIDWORKS i 3DEXPERIENCE 2024, weź udział w referencjach i okrągłych stołach oraz weź udział w wielu warsztatach na temat porad i wskazówek dotyczących SOLIDWORKS, symulacji numerycznych, zarządzania wydajnością... :speech_balloon:

Odkryj program już teraz i zarejestruj się za darmo w wybranym przez siebie mieście:

Wszystkie zespoły Visiativ będą obecne, aby z Tobą porozmawiać! Z przyjemnością powitam Cię na stoisku myCAD, aby uczcić 10. rocznicę społeczności! :partying_face: Czeka na Ciebie wiele niespodzianek!

Będzie można również nawiązać kontakty z partnerami wydarzenia: Dassault Systèmes, Logopress, Datakit, DriveWorks, Eficad i Hexagon !

Miłego dnia wszystkim, Coralie

1 polubienie

Witaj Coralie,

To wszystko, zapisałem się do Lyonu, mając nadzieję, że uda nam się razem wymienić.
@+.
AR.

1 polubienie

Witam @A_R wspaniałą wiadomością, czekam na Ciebie na stoisku myCAD :star_struck:

1 polubienie

Tak, mając nadzieję, że tym razem to ten właściwy, ... Koniec z brakami paliwa... Będzie musiał to zrobić.

1 polubienie

Koniec z covidem, koniec ze strajkami... Trzymamy kciuki za ten rok :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

Witam
Jestem zameldowany w Lyonie.
Mam nadzieję, że w tym roku nie będę miał żadnych przeszkód w ostatniej chwili.

2 polubienia

Witaj @remrem ! Dobra wiadomość, mam również nadzieję, że członkowie myCAD spotkają się ponownie w tym roku!! :hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

Cc Lille kratka

2 polubienia

Super!! :star_struck: Więcej dobrych wiadomości!!

Witam
Brak daty w Verdun :wink:
Nie ma już randki w Colmars?

1 polubienie

Witaj Stéphane, w tym roku będzie to Strasburg :wink:

2 polubienia

To wszystko, zarejestrowałem się.
Mam nadzieję, że zobaczę Christophe'a Fertsera :slight_smile:

1 polubienie