Mam mały problem, kiedy robię rysunek, bardzo się opóźnia, co sprawia, że rysunek jest denerwujący, czy wiesz, skąd to może pochodzić? Właśnie zaktualizowałem do SW2020 SP1 i dopiero od tego czasu mam ten problem. Nie mam żadnych problemów podczas projektowania 3D
lub procesora, po prostu musisz zrozumieć, że z każdą wersją oprogramowania graficznego, takiego jak SW, wymaga więcej zasobów, więc jeśli zachowasz ten sam sprzęt, nastąpi silna zmiana, która opóźnia się nieco bardziej niż wcześniej.
Tak jest już w moim przypadku, gdy przechodzę z sw 2018 do 2019 z funkcjami, które sprawiają, że twoje życie jest łatwiejsze i szybsze niż się wydaje^^ z wyjątkiem tego, że to prawda... na ostatnim komputerze^^
Witam, sam spotkałem się z tym uporczywym problemem... Problem polega na tym, że oprogramowanie próbuje wyświetlić wszystkie linie w twoim złożeniu. Jednym z rozwiązań pozwalających zaoszczędzić czas ładowania jest ukrycie widoków, w których nie pracujesz. Kiedy skończysz, wszystko, co musisz zrobić, to ponownie je wszystkie wyświetlić.