Hello@Tous
Właśnie dowiedziałem się, dlaczego niektórzy ludzie sami przyciągają właściwe odpowiedzi.
Wydaje mi się, że w rzeczywistości są to niewinne ofiary!
Wyjaśnienie:
Jeśli klikniesz na właściwą odpowiedź, przypisze ona na przykład poprawną odpowiedź @Sbadenis dla ostatniej pomocy, której mi udzielił. To przypisuje poprawną odpowiedź @Sbadenis
ALE i to jest miejsce, w którym znajduje się system operacyjny (lub bardziej prawdopodobne, że błąd)
Jeśli umieścisz wiadomość z podziękowaniami, tak jak ja, TO
PAF, system przypisuje Ci poprawną odpowiedź, dyskwalifikując w ten sposób Twój pierwszy wybór. Ponadto, ponieważ wiadomość się skończyła, nie możesz już edytować swojej ostatniej wiadomości.
Rozwiązaniem jest , jeśli jesteś wrażliwy na fakt, że poprawna odpowiedź jest przypisywana pierwszej błogości, aby ponownie wybrać swój pierwszy wybór (w moim przykładzie @Sbadenis)
W tym procesie system przyznaje Ci 50 punktów za poprawną odpowiedź i wydaje się, że pozostaje ona na Twoim liczniku, nawet jeśli naprawisz błąd systemu.
Jeśli @Sbadenis mi potwierdzi, że nie został okradziony w tej operacji (poza moją kontrolą) i że system zwrócił mu te punkty, uchroniłoby mnie to przed czerwienią wstydu na twarzy i uszach.
Pozdrowienia
7 polubień
A może podziel kroki jak poniżej:
1°) Umieść wiadomość z podziękowaniem i opublikuj ją.
2°) Zatwierdź poprawną odpowiedź.
Nie testowałem ...
Pozdrowienia
5 polubień
Nie martw się Zozo_mp punkty są dostępne! Ale mam tylko 40 punktów za poprawne odpowiedzi, czy miałbyś przewagę z 50? ;)
W przeciwnym razie postępuję jak d.roger i nie martwię się o atrybucję!
I pytanie, do kogo trafią punkty tego specjalnego postu? Samoatrybucja? ;)
4 polubienia
Waham się ;-)
@d. Roger daje zwięzłą instrukcję obsługi (w przeciwieństwie do mnie w ogóle)
@sbadenis , który dzięki swojej dobrej odpowiedzi w poście w referencji pozwolił mi zrozumieć, gdzie jest jaszczurka.
No cóż, muszę się nad tym zastanowić! Acc! Zamykam się w ciemnym pokoju z tabliczką "zamknięte z powodu intensywnych krewetek.
Pozdrowienia
2 polubienia
Trochę to skomplikujemy: trzeba zrobić pół / pół :-)
Pozdrowienia
2 polubienia
Lub utwórz samouczek
A ten samouczek jest właściwą odpowiedzią
@+ ;-)...; -)
3 polubienia
Witam @tous
Rozszerzam nieco dyskusję, aby spowodować błąd na prośbę zespołu Lyncoa, w tym przypadku Lucile Jaricot, która przygląda się problemowi.
Pozdrowienia
1 polubienie
Kontynuuję odtwarzanie błędu
Nie mogę już tego odtworzyć , przeklęty!
3 polubienia
Może dlatego, że właściwa odpowiedź jest mądrze wybrana :-) :-)
6 polubień