Czy możemy ponownie przystosować symbol ToolBox, który mamy w drzewie tworzenia , dla fragmentów osobistej biblioteki, które sami sobie zdajemy?
Czy możemy ponownie przystosować symbol ToolBox, który mamy w drzewie tworzenia , dla fragmentów osobistej biblioteki, które sami sobie zdajemy?
Wiem, że obraz jest możliwy do odzyskania w folderach Solidworks.
Utwórz ikony pero ze stylem przycisku makra, ok. Potem suszę^^
Miałem odwrotny efekt, gdy pojawiła się ikona przybornika dla moich części. A w rzeczywistości to dlatego, że mój plik trafił do Toolboxa.
Więc tak, jest to możliwe, ale jak?
Myślę, że jest to raczej źródło problemu niż cokolwiek innego...
Może to nie być problem, jeśli masz tylko jeden komputer korzystający z tego osobistego zestawu narzędzi, ale z siecią występuje ten sam problem, co w przypadku korzystania z przybornika na komputerze i otwierania pliku na innym komputerze
Witam
Myślę, że jest to możliwe dzięki narzędziu, które jest zwykle używane do czegoś przeciwnego: usuń symbol!
Edit: Właśnie stworzyłem tutorial : http://www.lynkoa.com/tutos/3d/convertir-une-piece-de-toolbox-en-piece-standard-et-vice-versa
Witam
pokonałeś mnie o kilka minut, właśnie zrobiłem test i wydaje się, że działa bez zakłócania pokoju lub ASM