Solidworks Slow z kartą graficzną NVidia Geforce GTX960M

Witam

Właśnie zainstalowałem solidworks 2017 na nowym komputerze z kartą graficzną NVIDIA Ge force GTX960M. Wiem, że nie jest to sprawdzane przez SOlid, ale na moim starym komputerze roboczym działało bardzo dobrze po manipulacji sterownikiem.

Wczoraj wszystko działało bardzo dobrze, a od dzisiejszego popołudnia solid jest naprawdę bardzo, bardzo wolny na wszystko i zastanawiam się, czy nie nastąpiła automatyczna aktualizacja sterownika karty.

Czy masz jakieś rozwiązania, żebym mógł znowu użyć stałego, bo teraz jest to po prostu niemożliwe....

Z góry dziękuję za pomoc

Dobry wieczór

Jeśli nastąpiła aktualizacja sterownika karty graficznej, możesz już spróbować wrócić do starego sterownika, aby potwierdzić, że problem pochodzi stamtąd.

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam

Sprawdź dziennik aktualizacji, aby zobaczyć, czy taki był i czy istnieje punkt przywracania do utworzenia. W takim przypadku możesz wrócić do konfiguracji komputera sprzed tej aktualizacji i możesz ją zablokować.

1 polubienie

Dzięki za te informacje, nie wiem jak, ale udało mi się wrócić do wcześniejszej wersji i na razie znowu działa! Zapisano!! Z drugiej strony, nie potrafię wytłumaczyć jak... Przykro mi, ale jestem naprawdę kiepskim informatykiem...!

1 polubienie

Witam

Seria Geforce firmy Nvidia jest przeznaczona dla ogółu społeczeństwa. Sterowniki nie są w ogóle zoptymalizowane pod kątem aplikacji 3D. Ale raczej do gier, fotografii...

Seria Quadro jest zoptymalizowana dla profesjonalistów z certyfikowanymi i przetestowanymi sterownikami do naszych codziennych narzędzi.

2 polubienia

Wykonaj przywracanie systemu

http://forums.cnetfrance.fr/topic/1344289-windows-10--comment-restaurer-a-une-date-anterieure-avec-un-point-de-restauration/

@+