Problem może być spowodowany problemem występującym podczas instalowania nowej wersji SolidWorks, takim jak na przykład niepoprawne klucze rejestru.
Dziękujemy za Twoją opinię!
Wszystkie dodatki są wyłączone i całkowicie odinstalowałem solid przed przełączeniem na sp5...
Wypróbowałem oryginalne ustawienie i zajęło mi 6 sekund, aby otworzyć się w trybie rozwiązanym...
Zamierzam przesiać parametry i poszukać, skąd to się bierze!
Dziękuję d.roger i wróć, jak tylko go znalazłem
Pamięci ROM
Jeśli oprogramowanie nie może znaleźć pliku, może przeszukać "ścieżki wyszukiwania"
Zobacz w:
Opcje / system / Ścieżka: "ścieżka wyszukiwania"
Zrób zrzut ekranu tego, co już tam jest, a następnie usuń wszystko, aby był pusty.
I spróbuj ponownie...
Właśnie otrzymałem informację zwrotną od konserwacji na temat tego problemu. Problem dotyczył ścieżki "Dokument, do którego się odwołuje" w lokalizacji pliku, która wskazywała na C:. Tak więc przy każdym otworze bryła będzie wyglądać w c: i we wszystkich podfolderach dla części.
Po usunięciu wszystko wraca do normy!
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział i pomogli!
Pamięci ROM
Miałem go już pusty. Tylko dokument, do którego się odwołujesz, ma zostać usunięty.
Podczas otwierania "w zwolnionym tempie", patrząc na Menedżera zadań systemu Windows (karta Proces, Procesor% )
Czy to naprawdę SW jest problemem, czy inny program?
W przeciwnym razie pamiętaj, że jeśli pracujesz z "klasycznym" dyskiem, jeśli jest on bliski zapełnienia (90%), może to zaszkodzić wydajności...
Opróżnienie go (50-60%), a następnie wykonanie dobrej defragmentacji, może przynieść coś lepszego.