Ikona Uruchom jako administrator nie jest wyświetlana dla solidworks

Zainstalowałem solidworks 2016 sp5 w systemie Windows 8.1, kroki instalacji przebiegają normalnie, więc po kliknięciu ikony SOLIDWORKS 2016 x64 Edition nic się nie otwiera, nawet jeśli kliknę prawym przyciskiem myszy ikonę, Uruchom jako administrator nie pojawia się.

Zainstalowałem przed solidworks 2015 i działa dobrze, więc gdy mój komputer jest zablokowany, wykonuję naprawę i całe zainstalowane oprogramowanie jest usuwane, aktualizuję z win8 do win 8.1 i próbowałem zainstalować solidworks 2016, ale to nie działa

Jak rozwiązać ten problem?

admin

Witam, sprawdź we właściwościach obraz kompatybilności cf 

compatibilitevsw__.jpg

Witam

Czy podjęto próbę naprawy oprogramowania, przechodząc do:

Panel sterowania\Wszystkie panele sterowania\Programy i funkcje==>kliknij prawym przyciskiem myszy na Solidworks==>edytuj==>Napraw indywidualną instalację (na tym komputerze)...

Zrobiłem to wcześniej, nawet użyłem pliku Slim z pliku instalatora, ale bez rezultatów

Spróbuj przytrzymać "shift" (lub shift) i kliknąć prawym przyciskiem myszy swoją ikonę.

Powinien pojawić się wiersz Uruchom jako administrator.

Tak, głoszę, gdy klikam ikonę prawym przyciskiem myszy, ale nadal Solidworks się nie otwiera

Czy sprawdziłeś właściwości swoich skrótów, ścieżkę i określony cel?

Czy oprogramowanie działa, jeśli uruchomisz je bezpośrednio przez ikonę aplikacji w folderze?

Jeśli tak, usuń skróty i utwórz nowy.

2 polubienia

Gdy uruchomiłem solidworks z dyspozytora, w którym się znajduje, błąd jest wyświetlany w następujący sposób:

http://www.3rbz.com/uploads/1ec3c0cd103c1.png

sworks.png