Witam, chciałbym połączyć wysokość tekstu szkicu z wymiarem, załączam obraz
Pozdrowienia
Witam, chciałbym połączyć wysokość tekstu szkicu z wymiarem, załączam obraz
Pozdrowienia
Witam
Nie sądzę, żeby to było możliwe.
Wszystko, co musisz zrobić, to podać nazwę oceny i wyświetlić
o ile dobrze zrozumiałem ;-)
@+
ac cobra 427: Niestety to jest odpowiedź, której się boję :/
gt22: Nie sądzę, żeby odpowiedź dotyczyła tego postu?
Jeśli nadasz nazwę swojemu numerowi wywoławczemu, nazwa pozostanie na tej samej wysokości co twój numer wywoławczy, a jeśli przeniesiesz swój numer wywoławczy, wydaje mi się, że nazwa w końcu się pojawi.
albo nie zrozumiałem niczego, co jest całkiem możliwe ;-(
@+
Mam szkic tekstu w pokoju, który muszę zmodyfikować w wymiarach i chciałbym, aby tekst zmieniał rozmiar również zgodnie z wymiarem lub klasyczny ="D1@Esquisse1" nie jest prawidłowy w oknie czcionki :/
Numery imion i nazwisk patrz w załączeniu
To co rozumiem, że można zrobić powiązanie boków z napisem z napisem
@+ ;-)
Przepraszam gt22 , ale mojego problemu tam nie ma, mój problem polega na tym, że używam "tekstu" na szkicu i chciałbym, aby rozmiar tego tekstu był równy wymiarowi na tym samym szkicu, dołączam mój pierwszy zrzut ekranu jako załącznik, aby zobaczyć go w większym
To nic wielkiego, jeśli nie podoba Ci się mój opis przejścia lub nie odpowiada Twojej recenzji
spróbuj pobawić się wysokością liter, ale nie jest to wygrane
Powodzenia ;-)
Co byłoby świetne; Chodzi o to, że jeśli dwukrotnie klikniesz na tekst, wysokość jest wyświetlana jak żebro, a następnie mogłeś coś zrobić, ale nie jest to możliwe. Byłaby to dobra prośba o poprawę, aby...
Witam
Właśnie spojrzałem na dom i jestem zaskoczony, że działa. Jeśli włożę 3,5, mam 3,5, jeśli włożę 5, mam 5.
Dla mnie nie mam problemu. Powiedz mi, gdzie odmładzasz wysokość litery? Ustawiłem to ze szkicu.
Niech Moc będzie z wami.
Cześć OBI WAN,
Jeśli klikniesz dwukrotnie po swojej stronie, możesz zmienić wysokość tekstu???
@OBI WAN: Nie widzę, jak zmienić wysokość czcionki ze szkicu (lub zmieniła się w zależności od wersji)
Innym rozwiązaniem, jak sądzę, jest przejście przez bloki.
Cześć AC Cobra 427,
Nie, nie jest to wykonalne, ale pytanie brzmiało, że wysokość tekstu = wysokość szkicu i to nie jest problem. Aby zmienić wysokość, po prostu kliknij dwukrotnie tekst, a następnie zmień wysokość tekstu.
Niech moc będzie z tobą
Nie jest to więc początkowa prośba ;)
Tak, źle zrozumiałem.....-1 dla mnie
ale ja tego tak nie rozumiałem. Zrozumiałem, że wysokość tekstu i wysokość szkicu są różne (patrz jego sitodruk.
Więc miałem rację, to niewykonalne. :-(
Witam
Gdyby tylko funkcja scale była powiązana z parametrem .... Niestety, uważam, że musimy prosić o ewolucję.
@+
Cze wszystkim
Być może mam jakiś pomysł, ale może to zająć dużo czasu:
Utwórz czcionkę składającą się tylko z linii prostych i okręgów, w których każdy wymiar jest połączony równaniem na wysokości litery. i zmieniaj wysokość według równania z danym pomieszczeniem.
Powodzenia, jeśli zdecydujesz się to zrobić...