Cze wszystkim
Nadal szukam wyboru "Wartości linków" po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na jedną z moich ofert (patrz załączone obrazy)
Cze wszystkim
Nadal szukam wyboru "Wartości linków" po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na jedną z moich ofert (patrz załączone obrazy)
Witam
Funkcja Powiązanie wartości jest dostępna tylko wtedy, gdy wybrano 2 wymiary.
Następnie oprogramowanie prosi o nadanie nazwy zmiennej, która tworzy połączenie. Więź przybrzeżna jest symbolizowana przez znak Nieskończoności.
Witam
Po kliknięciu oceny prawym przyciskiem myszy przejdź na dół menu rozwijanego w sekcji "Dostosuj menu", a następnie sprawdź, czy zaznaczona jest opcja "Wartości linków".
Pozdrowienia
Dziękuję Wam obojgu, ale jak widać nadal nie ma wyboru Wartości linków, jeszcze przed kliknięciem prawym przyciskiem myszy wybieram dwie strony.
Witam
Kliknij prawym przyciskiem myszy wymiar, który chcesz połączyć
Jeśli go nie widzisz, kliknij szewrony na dole.
Niech Moc będzie z wami.
Witam
Klikam prawym przyciskiem myszy na mój wymiar i nadal nie widzę wartości linków oprócz cudzysłowu ostrokątnego.
Nic z tego nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!
Na jakiej wersji oprogramowania jesteś?
Witam
Nie można połączyć wartości wymiaru kontrolowanego, należy wybrać wymiar nadrzędny, aby mieć dostęp do opcji "Wartość połączenia".
Pozdrowienia
Aby pamiętać, przed 2015 rokiem trzeba było przejść przez zakładkę do rozwoju umieszczoną tutaj .
Witam posiadam wersję SW 2012 Premium
i spojrzałem na oceny kierowcy i kierowcy, moje oceny są pilotażowe, myślę, że możesz wprowadzić wartość różnicową w rankingu, czy się mylę?
Wtedy powinienem mieć wybór Wartości linków, jeśli kliknę prawym przyciskiem myszy na moją wycenę
Chciałbym połączyć globalną wartość OuterDiameter z moją wyceną, która zawiera średnicę. poza kręgiem, nadal nie mogę go znaleźć