Linia gięcia

W częściach wielobryłowych ogólnie... ale w montażu zdarza się to również mnie!!

ale tutaj w tym przypadku to w multibody mam ten problem ... Zamierzam więc stworzyć niezależne części i wstawić je do zespołu, ponieważ nie zamierzam zatrzymywać się na tym drobiazgu, który mnie topi, marnować trochę za dużo czasu ...  

Bardzo rzadko pracuję w wielu bryłach, ponieważ więcej problemów niż w pojedynczych częściach. Najczęściej zaczynam od pustego zespołu i tworzę w nim swoje części w miarę postępów, zasada jest identyczna jak w przypadku wielu brył, ale z minusem wad.

Okej, zamierzam dokonać przeglądu mojego sposobu pracy i nie jesteś pierwszym, który mi o tym mówi od początku moich badań. Bardzo dziękuję za poświęcenie czasu na udzielenie mi odpowiedzi i będę Cię informował, jeśli w trybie montażu rozwiązał mój problem.

Nie martw się, zwykle powinno działać lepiej.

Wracając do tematu...

Zaczynanie od pustego zespołu i tworzenie części na bieżąco jest najlepsze!! Dziękuję za wszystko ac cobra 427.. Przyjemność rysowania wraca do mnie!!

1 polubienie

Czy linie gięcia nie znajdują się po przeciwnej stronie blachy? W takim przypadku zmiana stałej powierzchni może ujawnić zagięte linie, które nie są widoczne po stronie zewnętrznej?

Boję się powiedzieć coś głupiego, ale nigdy nie wiadomo ^^

Jest to trochę jak problem, który miałem, brak pociągnięć grawerowania podczas eksportu w dxf... Byli po złej stronie

1 polubienie