LYNKOA: co nowego

Cze wszystkim! 

Mam nadzieję, że to była wielka niespodzianka dziś rano (lub wczoraj wieczorem dla bardziej żądnych przygód), kiedy zobaczyłem nowy interfejs Lynkoa ! Mała zmiana nie zaszkodzi raz na jakiś czas:) Pozwolę Ci odkryć tę nową wersję Lynkoa i przekaż mi swoją opinię (powiedziałem już zespołom , że Nova jest bardzo natrętna...!) Niektóre zmiany są nadal w toku, aby udoskonalić tę aktualizację :)

Będę publikować posty, aby wyjaśnić nowe funkcje w miarę postępów!

Aby to uczcić, wyzwanie pod hasłem "Gdybyś stworzył start-up, jaki byłby Twój innowacyjny obiekt?" jest dostępne online! Masz 1 miesiąc i pół na wykonanie innowacyjnego przedmiotu, aby spróbować wygrać drukarkę 3D ! Więc czy jesteś na to gotowy? 

https://www.lynkoa.com/contenu/challenge-start-quel-serait-votre-objet-innovant

Życzę Wam wszystkim miłego dnia i pozostaję do Państwa dyspozycji w celu uzyskania wszelkich informacji! 

Koralowiec :)

3 polubienia

Podoba mi się menu po lewej stronie, jest dobrze skontrastowane.
Z drugiej strony okno pobierania nadal używa jasnoszarego przycisku na białym tle:facepalm: przycisk, który nie zmienia odcienia po wybraniu pliku do załadowania.

Dlaczego nie pokazać daty ostatniej odpowiedzi na liście pytań zamiast daty utworzenia?

W przypadku Novy odpowiedziałem w wątku Zozo_mp.

2 polubienia

Witam wszystkich,

Zgadzam się z Coralie po lockdownie, dostrojeniu

1°) Kolejny  mały błąd, który jest błędny: jeśli zajrzysz do "moje powiadomienia" i wrócisz na forum, mały dzwoneczek pozostaje czerwony zamiast przejść na (dla już przeczytanych).

2°) Prośba, którą już złożyłem, a którą ponawiam, dotyczy prawej ramy, która jest zbyt wąska. Nie pozwala to na przykład na wyświetlenie liczby medali

Pozdrowienia

Dzięki za naprawienie błędów. Przykład: w śledzonych pytaniach zamiast informacji mieliśmy kod HTML. Z drugiej strony nie mogę przełączać się między odpowiedziami a innymi wyborami

2 polubienia

Właśnie przetestowałem ulubione:
Jeśli kliknę na forum w ulubionych, pojawia się błąd 404, jeśli kliknę na forum w panelu Exchange, działa.

Mój dzwonek powiadomień działa normalnie.

2 polubienia

Dziękuję za Twoją opinię, wspominam o tych błędach! Nie wahaj się, jeśli zobaczysz inne rzeczy, 

Coralie 

1 polubienie

Witam

Rzeczywiście, to się zmienia, podoba mi się ten nowy wygląd.

Niech moc będzie z wami.

2 polubienia

O wiele mniej nachalna jest teraz mała Nova wróciła do bardzo prawidłowego rozmiaru!

3 polubienia

Witam
Wygląda całkiem nieźle na całym nowym interfejsie!
Do przetestowania z funkcjonalnego punktu widzenia,

1 polubienie

Witam
Właśnie miałem błąd, który mógł pochodzić z mojego domu
Jeśli klikniesz na wyzwanie, a więc będąc na stronie wyzwania, kliknij na Forum, w sekcji Ulubione
Wyświetla mi błąd 404

Na razie wszystko jest ok, reszta :)

1 polubienie

Dobry wieczór Centor

To ten sam problem dla wszystkich gwiazd w moim ulubionym kadrze.
Zwróciło na to, jak mi się wydaje, uwagę kilku wybitnych kolegów  ;-)
Dodam że w zależności od tego czy klikniesz aby wyświetlić np. forum to 404 natomiast jeśli klikniesz prawym przyciskiem myszy otwórz w innej zakładce to działa

W tej samej anomalii w Swap, gwiazdki nie są podświetlone na żółto, podczas gdy nagłówki są dostępne, ponieważ znaki są czarne lub świecą się, jeśli najedziesz na przedmiot myszą.

Podczas gdy w obsłudze Visiativ tylko mycadlearning jest i dostępny, inne są logicznie niedostępne (przyszłe funkcje)

Pozdrowienia

2 polubienia

Dziękujemy za Twoją opinię, poprawimy to wszystko! Cieszę się, że podoba Ci się też interfejs :)

Coralie

1 polubienie

Witam

Gratulacje za kopnięcie robota, wczoraj oszalałem na jego punkcie....

Zauważyłem kilka obaw. Już po przełączeniu strony na język francuski nie ma zbyt wielu zmartwień poza zakładką "Najpopularniejsze posty", która tłumaczy się jako "Najpopularniejsze posty"

Kliknąłem "Zapytaj Coralie, Community Managera", otworzy się wyskakujące okienko, może zmień jego rozmiar, aby uzyskać większą spójność. jeśli klikniemy "Rozumiem", otworzymy wiadomość e-mail, OK. Jeśli klikniesz "kontynuuj", nic się nie stanie, frustracja ++.

Pisząc wiadomość, jeśli chcesz dołączyć obraz:

Mały robot jest po to, aby nam pomóc, ale mamy też dostęp do oferty przypomnienia, czy jest ona przydatna w tym czasie? Pole "Przesyłanie plików" również nigdy nie zmienia koloru.

Rozchmurz się! 

Witam wszystkich,

Podoba mi się ten nowy interfejs, a system ulubionych to bardzo dobry pomysł,
Z drugiej strony korekta pisowni nadal nie działa z Firefoksem, słowa są umieszczane na czerwono, ale nic po kliknięciu prawym przyciskiem myszy,

1 polubienie