Moja kamera nadal nie działa

Witam, ten post jest kontynuacją dyskusji: http://www.lynkoa.com/forum/autres-produits/ma-came-ne-fonctionne-pas

Naprawdę potrzebuję twojej pomocy, ponieważ jest to ważne dla mojego projektu w ostatniej klasie liceum, a bez tej symulacji całkowicie utknąłem.

Z góry dziękuję

Jeśli zrobisz to, co powiedziano ci w drugim poście, to zadziała

ale blokujesz, bo nie słuchasz udzielonych rad

@+ ;-(

4 polubienia

Witam, a zamiast używać objętości, dlaczego nie ograniczyć szkicu konturu twojej krzywki i talerza na tej samej płaszczyźnie?

1 polubienie

Kontynuując GT22, nie otwierając kolejnego posta, otrzymasz więcej odpowiedzi, zwłaszcza jeśli nie wniesiesz nowych elementów i w marudnym tonie.

To nawyk, aby nie wchodzić do niego niezależnie od miejsca, czy to w realu, czy wirtualnie (w szczególności na forach).

2 polubienia

Stefbeno i gt22, to moja wina,  że mam problem z wyrażaniem siebie. 

Mój prawdziwy problem tkwi w symulacji pod mecha3D. Oprogramowanie nie rozpoznaje połączenia krzywkowego i dlatego nie może obliczyć symulacji.

Z drugiej strony gt22 Nie rozumiem dlaczego mówisz, że nie posłuchałem udzielonej rady. Wręcz przeciwnie, za każdym razem starałem się dopracować jak najwięcej. A jeśli nie mam nowego elementu, który mógłbym wprowadzić do stołu, to dlatego, że nie udało mi się zasymulować mojego ruchu. W przeciwnym razie nie będę zadawał pytań. Przepraszam, jeśli mój post wydaje Ci się "marudny".

A.Leblanc, to nie jest zły pomysł... Spróbuję tak szybko, jak to możliwe.