Zgodnie z obietnicą mamy dla Was kilka miłych niespodzianek, miejcie oko na platformę, wkrótce rozpocznie się wyzwanie...
Coralie ☀️
Zgodnie z obietnicą mamy dla Was kilka miłych niespodzianek, miejcie oko na platformę, wkrótce rozpocznie się wyzwanie...
Coralie ☀️
Witam
Czy możemy wiedzieć więcej?
Co masz na myśli mówiąc "nie będzie długi"?
Dziękuję.
Miłego dnia.
Szyk akcji :)
@remrem cierpliwości ;)
Do zobaczenia wkrótce
Cze wszystkim
Aby dać Wam wskazówkę co do dnia ogłoszenia wyzwania, proponuję Wam małą zagadkę:
Kiedy pojutrze jest wczoraj, dotarcie do niedzieli zajmie nam tyle samo dni, ile zajęło nam, gdy przedwczoraj było jutro, abyśmy byli dzisiaj. Który jest dzień?
Od Ciebie zależy, czy zagrasz ;)
@coralie to bardziej lynkoa ale bardzo bojarskie :)
w przeciwnym razie powiem gdzieś między poniedziałkiem a niedzielą :) sobotą nie niedziele do piffe mówię poniedziałek ???
Niech Moc będzie z wami.
@OBI sieci WAN
Rzeczywiście, pomiędzy wyzwaniem a zagadką czuję się jak ojciec Fouras! Z mniejszą brodą ;)
hm... Technicznie... Poniedziałek, jeśli dobrze obliczyłem (Skomplikowane po posiłku...)
Chłodny,
Z drugiej strony, co byłoby dobre; jest to, że istnieje wskaźnik, kiedy w mojej społeczności jest wyzwanie lub inna aktywność. Zobacz załączony zrzut ekranu
Witaj @Macros227, wkrótce poznasz odpowiedź ;)
@ac 427 kobra, to bardzo dobry pomysł, który zamierzam zrealizować! Nie martw się jednak, nie będziesz mógł przegapić ogłoszenia wyzwania! Pozwolimy na określony termin rejestracji, aby każdy mógł się zarejestrować ;)
Ładny dzień!
Powiedzmy, że wtedy się dowiemy :-)
Pospiesz się, bo moje stopy są w rozżarzonych węglach i jest to szczególnie niewygodne, zwłaszcza gdy na zewnątrz jest 32°! Pufa pufa pufa pufa !!
Witam @ Wszyscy
Jesteśmy tu jak wartownicy, którzy z twierdzy, ze wzrokiem utkwionym w pustynię, czekają na Tatarów. Do tego moja siostra Ania, która nigdy nie widzi, że coś nadchodzi, sprawia, że jesteśmy w zawieszeniu jak w zawieszonych filmach (w powietrzu unosi się napięcie).
Poczekaj i zobacz, bo nie ma nic straszniejszego niż pusta strona instrukcji, ale może to jest wyzwanie!
Zobaczyć, ile wytrzyma oczekiwanie, jak w "konie nie są dobrze wykończone".
Tylko pustelnik w swojej jaskini jest bezpieczny, ponieważ niczego się nie spodziewa, wypełnia go pustka.
Dobry! Idę się zdrzemnąć, czekając na zmianę wartowników.
ZZZZZZZZZZZZ !!
@Zozo_mp ,
Nie możemy niczego przed tobą ukryć, ;) jutro będziesz wiedział trochę więcej!! Cierpliwość!!