Próbuję ponownie zainstalować funkcje SW2014 Premium na systemie Windows 7 SP1. Menedżer instalacji mówi mi, że nie może uruchomić aplikacji, ponieważ wykryłby, że komputer jest pod kontrolą systemu Windows Vista !! (patrz załączona wiadomość). Gdzie jest zamieszanie? Jeśli ktoś miał pomysł, z góry dziękuję,
Tak, rzeczywiście, tryb zgodności był włączony "VISTA". Wybrałem "WIN7" i teraz menedżer instalacji informuje mnie, że nie można zainstalować w "Win7 SP0" i że wymaga SP1. Maszyna jest w WIN7 SP1 !! ... Gdzie jest kolejna subtelność?
Wracam trochę spóźniony do mojej PB aktualizacji SP5 z 2014 roku. Skorzystałem z linku, który mi podałeś. Rekomendacja Marca Branger oznacza, że teraz moja instalacja nie odmawia mi już historii Win 7 SP1, którą widzi tylko w SP0. Teraz mam okno menedżera instalacji, które się otwiera, ale pozostaje puste!!
Wygląda więc na to, że problem, który tutaj znajdujemy, dotyczy SW2018, ale ma na celu sprawdzenie, czy rozwiązanie już zadziałało w SW2014. Tak czy inaczej, pytanie brzmi: "Skąd pochodzą pliki instalacyjne ?"