Witam, kiedy zapisuję w formacie PDF, brakuje mi logo w tabelce rysunkowej i linii w nazwie.
Po majstrowaniu przy opcjach wyjścia nie znalazłem rozwiązania, wiedząc, że na moim poprzednim komputerze nie było żadnych problemów.
Z góry dziękuję
Witam, kiedy zapisuję w formacie PDF, brakuje mi logo w tabelce rysunkowej i linii w nazwie.
Po majstrowaniu przy opcjach wyjścia nie znalazłem rozwiązania, wiedząc, że na moim poprzednim komputerze nie było żadnych problemów.
Z góry dziękuję
Witam
Problem może dotyczyć preferencji programu Adobe Acrobat Reader, sprawdź, czy znacznik wyboru "Pokaż duże obrazy" jest zaznaczony na karcie Wyświetlanie w "Edycja/Preferencje" firmy Adobe.
Pozdrowienia
Cześć, osobiście czasami miałem problem, że drukowanie za pomocą Pdfcreatora coś mi robiło, z drugiej strony musiałem zapisywać jako... I to działa. w końcu rozwiązaliśmy problem, ale przepraszam, nie wiem jak... Ale jeśli zapisujesz jako plik PDF, spróbuj wydrukować lub odwrotnie.
Miłego dnia
G.
Dziękuję Państwu,
D.Roger: Tak, to pole jest zaznaczone
G.: Tak, to przez zrobienie "zapisz jako" to nie działa, ale przez "drukowanie adobe" to działa
Wolałbym zapisać w pdf
Dziękuję Wam wszystkim
Jaką wersję oprogramowania Solidworks posiadasz??? Sp??? a jaki jest twój Adobe?? Może to problem z wersją oprogramowania, która nie byłaby kompatybilna!?
Pozdrowienia.
Pamiętam możliwy problem, gdy widok obejmuje cały obszar.