Automatycznie ukryte menu

Witaj @ All i @ All

Mały PB

Musiałem popełnić błąd i teraz mam narzędzia, które cały czas się maskują

Jak sprawić, by pozostał zamrożony jak na zdjęciu.

Mówiąc zamrożone, mam na myśli to, że jeśli wybiorę "montaż", wszystkie ikony pozostaną widoczne, dopóki nie wybiorę czegoś innego, takiego jak na przykład "szkic" lub "Oceń".

Z góry dziękuję

probleme_menu_furtif.jpg

Cześć @Zozo_mp 

Do tych problemów z maskami, teraz, gdy nie musimy już ich zakładać, atakują menu :-)
Aby migawka pojawiała się na stałe, znajduje się mała kropka, która określa wysokość ekranu, aby go ponownie rozłożyć

Pozdrowienia

menu_furtif.jpg

Witam @Pierre S

MDR!

Cóż, uh! to nie w tym problem ;-) ;-)  Mówię o górnych zakładkach jak na zdjęciu

Jeśli kliknę na obszar roboczy, to dołączone ikony (w zestawie) w zakładce "Funkcja" znikną

W rezultacie muszę ponownie kliknąć Funkcję, aby ikony pojawiły się ponownie.

Pozdrowienia

[HS wł.]

Po samolotach stealth, oto funkcje stealth

W Lynkoa jest teraz sprawdzanie pisowni, z tą różnicą, że pojawia się raz, a nie następnym razem.
To musi być wariant z zasady: on biega, on biegnie z fretką, on tam był, on tam NIE wróci!

lub wariant szansy w skreczowaniu, szansy w remisie.

RHOodudiiou! Cóż, nadal ma pb wiadomości, które nie są wysyłane i które są tracone, jeśli nie masz odruchu, aby nacisnąć Ctrl C przed wysłaniem wiadomości

[HS /wył.]

1 polubienie

Cześć @Zozo_mp 

Nie szukałem we właściwym miejscu, ale zasada jest taka sama. Aby naprawić pasek, w prawym rogu znajduje się mały pinezek.

Pozdrowienia

menu_furtif.jpg
2 polubienia

@Pierre S

Dziękujemy, to wszystko!    ;-)

Błąd pinezki, jak udało mi się dotknąć tego malutkiego gadżetu na drugim końcu ekranu   ;-)

Pozdrowienia

@Zozo_mp

Prawdopodobnie kliknąłeś na szewron redukcyjny, gdy chciałeś zamknąć okno i bam.

Pozdrowienia

1 polubienie