Instalacja instalacji w stanie odzyskiwania

Jeśli mam rysunek, który jest zamrożony w stanie odzyskiwania, co mogę zrobić, aby móc kontynuować pracę lub aby mój rysunek powrócił do normalnego stanu? Dziękuję!!

Myślę, że jest to raczej część, która jest w stanie powrotu do zdrowia, a nie poseł do PE (nie rozumiem, jak możemy być)

Zrzut ekranu jest mile widziany

2 polubienia

WITAM

Tak samo jak FUZ3D; nie jest możliwe, aby MEP był w stanie rekonwalescencji, jeśli część lub zespół nie jest w takim stanie...

1 polubienie

Myślę, że znasz ikonę, która pozwala zaktualizować MEP po zmianie w montażu.

Jestem to umiarkowanie zaskoczony, ponieważ zdarzyło mi się to już (bardzo rzadko jest to prawdą) bez pewności, czy mogę odblokować za pomocą słynnej ikony. Kiedy tak się dzieje, ponownie robię MEP, w przeciwnym razie mam włosy rosnące w czaszce  :-)

1 polubienie

Witam

zdarzyło mi się to również raz lub dwa razy, grałem w menedżera zadań, aby wyciąć SW, a następnie ponownie uruchomiłem SW i ponownie uruchomiłem MEP; Nic więcej nie mogłem znaleźć... Przepraszam.

1 polubienie

Witam

W końcu znalazłem dzięki Twoim wskazówkom... w rzeczywistości działo się tak, że mój rysunek był niedostępny, ponieważ była przebudowywana część (nawet jeśli była zamknięta i ponownie uruchomiłem oprogramowanie). Musiałem więc otwierać każdą część każdego podzespołu mojego głównego zespołu. Dziękuję Wam wszystkim ;-)