MEP - SmartProperties - znikający symbol

Witam

Listę wykończeń powierzchni dla właściwości smartproperties mam skonfigurowaną w dokumencie .txt.

Umieściłam "+", gdy jest kilka zabiegów i zadziałało to bardzo dobrze, od rana "+" zniknęły. Czy byłbyś dlaczego?

Sprawdziłem ustawienia i wszystko jest ok.

Załączam mały obrazek problemu.

Dziękuję i życzę miłego dnia,

Astrid

traitement.png

Obligacje

Czy masz pojęcie o wszystkim, co mogło się wydarzyć między przed a po? Informacja nie znika w magiczny sposób tak po prostu, ponieważ kolega został ukłuty w grisgris lub został on zmasakrowany.

Trzeba przeprowadzić śledztwo i czasami (często) jest to bardzo prosta rzecz. Czy Twój dokument TXT jest słowem? czy z innego źródła?

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam

Rozumiem, że między "przed" a "po" była noc, może burza lub dwie, ale cóż innego tam było?

Pozdrowienia

2 polubienia

Witam

Nie było nic specjalnego, może aktualizacja, której nie widziałem.

Dokument .txt jest najbardziej podstawowym dokumentem tekstowym i jestem jedną z niewielu, którzy go używają i aktualizują, a "+" zniknął, gdy dodałem przetwarzanie.

Pozdrowienia

traitement_txt.png

Witam

Podobnie jak w przypadku wszystkich innych, coś musiało być na rzeczy.

Ścieżka 1 Maj narzędzi MyCad> zobacz z infolinią

Ścieżka 2 Aktualizacja pliku (zobacz z innym kodowaniem, takim jak UTF8 pliku tekstowego, jeśli coś zmienia)

Ścieżka 3 tworzysz nowe menu, aby sprawdzić, czy działa w nowym -> jeśli tak, pochodzi z twojego pliku, jeśli nie, pochodzi ze smartproperties i tam musisz zobaczyć, aby go zaktualizować lub Hotline

Witam;

Czy sprawdziłeś listę zabronionych znaków w Smartproperties?

Witam

Tak, nic nie jest sprawdzane, postaram się przerobić menu, tak jak powiedział sbadenis.

Dziękuję

traitement_sw.png