Witam
Listę wykończeń powierzchni dla właściwości smartproperties mam skonfigurowaną w dokumencie .txt.
Umieściłam "+", gdy jest kilka zabiegów i zadziałało to bardzo dobrze, od rana "+" zniknęły. Czy byłbyś dlaczego?
Sprawdziłem ustawienia i wszystko jest ok.
Załączam mały obrazek problemu.
Dziękuję i życzę miłego dnia,
Astrid
traitement.png
Obligacje
Czy masz pojęcie o wszystkim, co mogło się wydarzyć między przed a po? Informacja nie znika w magiczny sposób tak po prostu, ponieważ kolega został ukłuty w grisgris lub został on zmasakrowany.
Trzeba przeprowadzić śledztwo i czasami (często) jest to bardzo prosta rzecz. Czy Twój dokument TXT jest słowem? czy z innego źródła?
Pozdrowienia
2 polubienia
Witam
Rozumiem, że między "przed" a "po" była noc, może burza lub dwie, ale cóż innego tam było?
Pozdrowienia
2 polubienia
Witam
Nie było nic specjalnego, może aktualizacja, której nie widziałem.
Dokument .txt jest najbardziej podstawowym dokumentem tekstowym i jestem jedną z niewielu, którzy go używają i aktualizują, a "+" zniknął, gdy dodałem przetwarzanie.
Pozdrowienia
traitement_txt.png
Witam
Podobnie jak w przypadku wszystkich innych, coś musiało być na rzeczy.
Ścieżka 1 Maj narzędzi MyCad> zobacz z infolinią
Ścieżka 2 Aktualizacja pliku (zobacz z innym kodowaniem, takim jak UTF8 pliku tekstowego, jeśli coś zmienia)
Ścieżka 3 tworzysz nowe menu, aby sprawdzić, czy działa w nowym -> jeśli tak, pochodzi z twojego pliku, jeśli nie, pochodzi ze smartproperties i tam musisz zobaczyć, aby go zaktualizować lub Hotline
Witam;
Czy sprawdziłeś listę zabronionych znaków w Smartproperties?

Witam
Tak, nic nie jest sprawdzane, postaram się przerobić menu, tak jak powiedział sbadenis.
Dziękuję
traitement_sw.png