Zmieniam układ na drukowany w skali 1; 1 i drukowanie poziome zamiast pionowego i klikam podgląd nic się nie dzieje.
Czy może Pan/Pani zaproponować mi jakiś trop?
Zmieniam układ na drukowany w skali 1; 1 i drukowanie poziome zamiast pionowego i klikam podgląd nic się nie dzieje.
Czy może Pan/Pani zaproponować mi jakiś trop?
Czy drukarka jest dobrze dobrana?
Domyślne znaczniki wyboru powinny być zaznaczone w opcjach, ale tak nie jest, co jest zaskakujące:
Witaj Fouteux1959,
Z mojej strony z SW2022SP4 działa to tak =>
Powodzenia, @+.
AR.
Dziękuję za odpowiedź, moja wersja sw 2015 i kiedy klikam na podgląd nic się nie dzieje
Rozumiem, że podgląd nie działa.
Nie widzę drukarki na banerze układu:
Podczas gdy w mojej wersji lub wersji @A_R tak jest.
Czy na tej stacji roboczej jest zainstalowana i działająca drukarka?
Czy jest dobrze wybrany w poprzednim kroku?
Twój zrzut ekranu wydaje mi się dziwny, brak wymiaru szerokości Wysokość (wybranego A4), stąd żądanie na wybranej drukarce.
Ponownie zainstalowałem sterowniki mojej drukarki i przetestowałem, ale nazwa mojej drukarki powinna pojawić się po prawej stronie programu Word Layout, a kiedy klikam podgląd, nic się nie dzieje
Jeśli drukujesz (bez podglądu), czy to działa?
Czy instalując wirtualną drukarkę (np. kreator pdf) i wybierając ją, coś to zmienia?
Przede wszystkim musisz domyślnie zainstalować co najmniej jedną drukarkę systemową w systemie Windows. Zobaczysz, że będzie działać lepiej. Czy dobrze drukujesz za pomocą innego oprogramowania (EXCEL, ...)?
Ok fauteux1959,
Pamiętam, że jąkał się w tej wersji z 2015 roku.
Prawie nie korzystam już z podglądów wydruków.
… Nie ma dla mnie innego rozwiązania.
Powodzenia, @+.
AR.
Pamiętam @A_R , że była to wersja, której należało unikać, rzeczywiście była pełna błędów (dla mnie 2014->2016).
Dla jednego z przeglądów niemożliwe z podanymi informacjami powiedzieć, czy to jest to, czy coś innego.
Witam
Jeśli chodzi o drugi temat, to pachnie to konfliktem W10/SW2015