Witaj @tous!
Po nieznośnym napięciu nadszedł najwyższy czas, aby poznać zwycięzcę naszego mini wyzwania! W mniej niż 10 dni udało Ci się ukończyć to mini wyzwanie śpiewająco! Otrzymaliśmy 5 propozycji, z których każda była bardziej oryginalna od poprzedniej, ale kto w takim razie będzie naszym wielkim zwycięzcą?
To @louis.emonin i jego Xtreme LUGE sprawili, że zapragnęliśmy zjechać z góry z dużą prędkością! Gratulacje! :)

Zawody Xtreme LUGE zachwyciły jury swoją kreatywnością, dbałością o szczegóły i skrupulatnością! Różne widoki pozwoliły nam rzutować się bezpośrednio na stoki!
To właśnie @Louis.emonin wygrywa kartę podarunkową FNAC o wartości 50 € ! Brawo :)
Gratulujemy również pozostałym uczestnikom, @DoubleL, @gedup, @sébastien.colet i @bayonnefrancois za ich wspaniałe dzieła! Nasze zespoły techniczne uznały, że "jest dużo pracy" nad tymi projektami, więc gratulacje dla wszystkich :)
Nie wahaj się i sprawdź ich propozycje!
Do zobaczenia 15 lutego , aby poznać motyw przewodni kolejnego mini wyzwania!
Miłego dnia wszystkim, Coralie
1 polubienie
Brawo @louis.emonin
Super piękny i z obrotową kierownicą i kompensowanym hamulcem dźwigniowym (aby móc zatrzymać się przed wejściem do sklepu z pamiątkami z hukiem, a tym samym uniknąć złamania ładnej pamiątkowej irchy z Ploukville i nie uszkodzić szwajcarskich zegarów z kukułką. Zwróć również uwagę na powłokę z włókna węglowego, która chroni rowerzystę ze zintegrowanymi uchwytami, aby trzymać się szalonych zboczy lub w przypadku trybu paniki, aby móc się go trzymać.
Pozdrowienia
4 polubienia
Gratulacje! Wiele szczegółów, aż po radełkowanie uchwytu!
Ale kim są pozostali dwaj zwycięzcy? "Wybierzemy zwycięzców (w sumie 3) "... Prawdopodobnie literówka, to moja zła strona przegranego... Przyznam, że jest mi wstyd... jeśli mnie szukasz, poszedłem się ukryć... ;-D
Żarty na bok, gratulacje dla wszystkich uczestników! Kilka pomysłów jest wykonalnych i przy niższych kosztach (bardzo podoba mi się koncepcja @sebastien.colet)
Nie mogę się doczekać kolejnego wyzwania!!
3 polubienia
Gratulujemy @louis.emonin realizacji Twojego Xtreme LUGE!
Ale też wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników, Wasze prace są wspaniałe:)
Cholera @DoubleL, rzeczywiście to pomyłka... To ja się ukrywałem....! Haha
Aby to zrekompensować, podpowiem Ci o kolejnym wyzwaniu... Skupi się na maskach. Ale który? Napięcie!!
Do zobaczenia 15 lutego :)
Coralie
1 polubienie
@Coralie
Hihi wyzwanie będzie się nazywać KARL MASQ EMPTY
Pozdrowienia
4 polubienia