Witaj #LYNKOA społeczności, mam nadzieję, że dobrze sobie radzicie i że rok 2021 zaczyna się dla Was dobrze! Płatki śniegu, które spadły na Lyon i jego okolice, zainspirowały nas do stworzenia nowego motywu przewodniego mini wyzwania 2021, którym jest:
"Wyobraź sobie i zaprojektuj najbardziej oryginalne sanki do zjeżdżania ze stoku!"

Jeśli nie możesz zjechać z góry pełną parą, sugerujemy stworzenie własnych sanek (do zjeżdżania w ogrodzie?!). Aby uczynić go tak oryginalnym, jak to tylko możliwe, dodaj szalone umiejętności: Umieść reaktory tak, aby ślizgał się szybciej, 6 miejsc, aby móc wspinać się z innymi lub kadłub, który ochroni nas przed śniegiem...! Puść wodze fantazji !
Mini wyzwanie rozpoczyna się dzisiaj i potrwa do 1 lutego 2021 r .: 10 śnieżnych dni na stworzenie najbardziej oryginalnych sań! W grze karta podarunkowa FNAC o wartości 50€ :)
Czy jesteś gotowy, aby ruszyć w góry? Do zobaczenia w części wyzwania :)
Jeśli masz jakieś pytania, dedykowana grupa to: mini wyzwanie 2021 lub wysyłając mi swoje pytania do cm@lynkoa.com!
Miłego wieczoru wszystkim!
Cześć Coralie
Rozmawiam o tym z moim przyjacielem saniami, który ma na imię Bob.
Aby wrócić na stoki, ponieważ wszystko jest zamknięte, użyj rakiet, takich jak rakieta rasta ;-)
Pozdrowienia
5 polubień
Witam @Zozo_mp ,
I tak, niestety, pech dla miłośników narciarstwa w tym roku... Stąd pomysł na sanki, pomyślałem też o reaktorach bezpośrednio ;)
Coralie
Cze wszystkim
No cóż... Co się dzieje? Zdaję sobie sprawę, że nadal nie ma propozycji na mini wyzwanie...?? Czy nie uważasz, że ten temat jest tak zabawny jak poprzednie? A może potrzebujesz więcej czasu? Zrobię to dłużej, jeśli chcesz, powiedz mi ;)
Coralie
Witam
Osobiście zamierzam wkrótce umieścić moją propozycję w Internecie
2 polubienia
Witam @toutes i wszystkich
Ben! Problem w tym, że nie nałożyłem sznurka na prototyp.
Kiedy wróciłem na zbocze, sanie zsunęły mi się i zjechały w dół zbocza. Wtedy nagle lawina śnieżna pochłonęła go wraz z moją godziną czwartą, którą zostawiłem w kącie sań.
Teraz moje sanie są unieruchomione, dopóki śnieg nie stopnieje.
Nazwałem go B.1.1.7. od nazwy nowego angielskiego wariantu, aby móc go rozpoznać.
Zauważ, że do tego czasu, jeśli pojawi się nowa mutacja o nazwie B 7, 4, 7 M (jako max), nie zadowoli to Boeinga.
Podłączony
2 polubienia
@Coralie jestem w pełni DSL.
Niech Moc będzie z wami.
1 polubienie
@Coralie
Nowości Snow Sledge???
Należy zapewnić koła z kolcami, ponieważ wraz z globalnym ociepleniem konieczna jest również możliwość jazdy na sankach w lucernie.
2 polubienia
Witam @ wszystkich,
Wynik mini wyzwania już jutro! :) Mam nadzieję, że zwycięzca pozwoli nam przetestować swoje sanki...
Do zobaczenia jutro! Coralie
4 polubienia
Napięcie jest nie do zniesienia! Kiedy zostaniemy wyzwoleni z tego ucisku, który nawiedza nas każdego dnia! Nie żyj już w zwątpieniu, w niepewności! Kiedy w końcu dowiemy się... Data nowego lockdownu!! ;-)
W przeciwnym razie chciałbym poznać też wyniki wyzwania...
2 polubienia
Witam @DoubleL ,
Uwielbiam twój entuzjazm! Na wyniki trzeba poczekać trochę dłużej niż oczekiwano... Ale nie panikuj, wkrótce poznasz zwycięzcę...!
Koralowiec :)
1 polubienie