Mini-wyzwanie: zasubskrybuj myCAD na Twitterze i spróbuj wygrać nagrodę!

Cze wszystkim

Po wyzwaniu przychodzi czas na mini-wyzwanie! 10. rocznica myCAD ma w zanadrzu wiele niespodzianek :wink:
Z okazji odtworzenia konta myCAD by Visiativ na Twitterze zapraszamy do udziału w mini-wyzwaniu, w którym spróbujesz wygrać czarną baterię zewnętrzną POWERBANK 2000 mAh, aby zabrać laptopa ze sobą wszędzie! :calling:

Zasada jest prosta:

1. Subskrybuj konto myCAD na Twitterze
  2. Skomentuj ten post po jego zakończeniu
  3. Spróbuj dać się narysować!

3 osoby zostaną wylosowane i każda z nich wygra przenośną baterię :slight_smile:
Masz czas do 17 maja 2023 roku !

Powodzenia wszystkim, miłego dnia! Coralie

https://twitter.com/myCADbyVisiativ

1 polubienie

Nie ma tu zastosowania Twittera. Ale życzę powodzenia uczestnikom :slight_smile:

5 polubień

Witam, najwyraźniej jestem pierwszym subskrybentem nowego konta na Twitterze :wink:

1 polubienie

Dobra robota!! I dziękuję za subskrypcję :grinning:

Błąd, nie mam Twittera...

3 polubienia

Bug Nie mam szans...

2 polubienia

Nie jestem pewien, czy to był pech :smiley:

2 polubienia

To samo nie ma Twittera

2 polubienia

+1 obserwujący :slight_smile:

1 polubienie

Sprawdzić :wink:

2 polubienia

Przepraszam Koralie, że może cię to zdenerwować, ale osobiście nie mam Twittera, Instagrama ani żadnej innej sieci społecznościowej z wyjątkiem Facebooka, którego używam bardzo mało i Linkedin dla profesjonalistów.
Może będę wyglądał jak stary... Ale absolutnie nie jestem fanem tych środków komunikacji.

5 polubień

@Cyril_f nie martw się, musimy mieć co najmniej 2 lata... w tym przypadku.
Nie ma też sieci społecznościowej.

3 polubienia

Od początku tej osobistej rozmowy czuję się o wiele mniej stary, głupi... Właściwie czuję się normalnie :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Witaj Coralie,
To samo nie Twitter ...
@+.
AR.

3 polubienia

@Cyril_f @sbadenis @coin37coin @A_R więc czuję się spokojnie :rofl: :joy: :rofl: :joy:

Nie martw się, rozumiem, że sieci społecznościowe nie są interesujące dla wszystkich! Kolejne mini-wyzwanie będzie bardziej otwarte i dostępne dla wszystkich :slight_smile:

2 polubienia

Witajcie 3Dists, tak jak koledzy, bez Twittera :smiling_face:
Życzymy powodzenia młodym ludziom :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Miło, że jestem młody :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Cze wszystkim
Przepraszam, ale osobiście nie ma portali społecznościowych...
Miłego dnia.

3 polubienia