Solidworks Upgrade z 30-dniową licencją

Witam

Nie mogę zainstalować 30-dniowej licencji na komputerze z Solidworks 2020, którego licencja wygasła w połowie maja.

Czy możesz się ze mną skontaktować, aby mnie poprowadzić?

Dziękujemy za skontaktowanie się z Marie pod numerem 05 55 66 23 62,

Z góry dziękuję, serdecznie

Tutaj jest forum, aby mieć dostęp do infolinii, musisz utworzyć zgłoszenie (w menu wsparcia)

2 polubienia

Witaj @n.perez

Odpowiedź tkwi w elementach twojego pytania.

Licencja, która wygasła 30 dni, nie może być już używana na tym komputerze. Jest to ta sama zasada dla całego oprogramowania na całym świecie.

30-dniowy okres pozwala na jego ocenę, gdy nie znasz oprogramowania.

Tak więc jeśli chodzi o wersję 30-dniową, wydawcy używają elementów sprzętowych (które z definicji się nie ruszają), takich jak numer karty matki + karta graficzna + inne rzeczy + może numer licencji Windows.  W polu nie ma limitu. Czasami jest to bardzo prosty kod dyskretnie umieszczony w BDR i oczywiście nieudokumentowany.

Jeśli więc upłynął termin, przejdź przez skrzynkę czekową na kilka tysięcy euro, aby otrzymać oficjalną i kompletną wersję.

Pozdrowienia

EDIT , być może źle zrozumiałem słowa   """ Komputer wyposażony w Solidworks 2020 i którego licencja wygasła w połowie maja."", lub jest to wersja kupowana regularnie, więc nawet jeśli licencja wygasła, możesz nadal z niej korzystać ad vitam, ale oczywiście nie masz dostępu do nowych wersji ani Hot-line. Więc w tym przypadku , dlaczego miałbyś chcieć zainstalować na nim 30-dniową licencję.  Ale myślę, że biorąc pod uwagę, że wersja 2020 opłacona w ramach konserwacji nie wygaśnie do końca 2020 roku, jest to wersja próbna, której chcesz (przynajmniej mam nadzieję)
Kontekst powinien być trochę wyjaśniony ;-) ;-) lub zaoferuj Doliprane

2 polubienia

Jeśli masz licencję pływającą, musisz ją oddać przed wzięciem kolejnej. Z pamięci

1 polubienie

Dziękuję za odpowiedzi.

Mam zamiar wrzucić zgłoszenie ;)