OK. Myślę, że zaczynam lepiej rozumieć.
W przypadku tego komponentu w moim eksploratorze Windows nie ma żadnych "plików" powiązanych z częściami, które umieściłem w moim komponencie (ikona
).
W przeciwnym razie chciałbym teraz móc używać go do przechowywania moich markerów. Moje przewodniki są tworzone z instancji na zoptymalizowanych kopiach Współrzędna w punkcie + 2 kierunki.
Ponadto, aby osiągnąć to wystąpienie, jestem najpierw zobowiązany do utworzenia udziałów w tym "komponencie".
Na razie staram się stworzyć następującą strukturę:
Produkt
- Część 1
- Układ osi - część 1 znacznik
- Korpus części
- Część 2
- Układ osi - Współrzędne cz.2
- Korpus części
Składnik
- Znacznik 3D 1 (część)
- Znacznik 3D 2 (część)
Pytania:
1) W "komponencie" myślę, że jestem zobowiązany do posiadania tylu części, ile punktów orientacyjnych 3D, które chcę dodać. Teraz dla każdej z części, które dodaję, muszę określić układ współrzędnych (układ osi, który ma zostać dodany). To nie ma znaczenia, ponieważ nie powinno być powiązane z układami współrzędnych mojego mechanizmu. Z Twojego doświadczenia, gdzie umieściłbyś układy współrzędnych części układu współrzędnych 3D dodanych do "komponentu"?
2) Próbuję teraz utworzyć instancję w tych częściach zoptymalizowanej kopii układu współrzędnych 3D na punktach i 2 osiach. Z drugiej strony mam problem ze znalezieniem odniesień do miejsca docelowego, czyli w odniesieniu do punktu i 2 osi układu współrzędnych części obrotowej. Czy mógłbyś mnie poprowadzić, abym mógł utworzyć instancję moich punktów orientacyjnych 3D, ale w częściach tego "komponentu"?
Mogę tworzyć instancje moich znaków bez użycia "komponentu". Oto zrzut ekranu z wynikiem, który chciałbym mieć (za pomocą "komponentu").

Z drugiej strony, chciałbym teraz mieć możliwość tworzenia ich instancji za pomocą komponentu, aby móc oddzielić dodane znaczniki 3D. Pozwoli mi to szybko uzyskać mój mechanizm z markerami 3D lub bez.
P.S: Załączam plik, w którym przeprowadzam testy tworzenia instancji markerów.
Z góry dziękuję za pomoc.
essairepisole.catprodukt