Dziękujemy za Twoją opinię
1) Jeśli chodzi o "kierunki Repère3D-2", masz rację. Dziękuję za uwagę.
2) Jeśli chodzi o zbieżność "Punkt orientacyjny/punkt orientacyjny", to albo źle zrozumiałem, albo nie jest to możliwe w trybie hybrydowym.
Czy ograniczenie zbiegów okoliczności, o którym mówisz, jest naprawdę związane z tą ikoną ?
Jeśli tak, to nie mogę użyć tego ograniczenia tylko dla punktów, linii i płaszczyzn, ale nie wydaje mi się, aby było to bezpośrednio układy osi całkowitych, nawet gdy próbuję je wybrać za pomocą drzewa konstrukcyjnego.
3) W przeciwnym razie coś innego
W metodzie "dodawanie układu współrzędnych 3D w komponencie, który jest rozluźniany", zauważyłem, że podczas kręcenia filmu zatytułowanego "zmiękczanie" punkt odniesienia 3D, który został skopiowany i wklejony do zmiękczonego "komponentu", pojawił się w katalogu, w którym znajduje się mój CatProduct.
Z drugiej strony zmiany, które wprowadzam w układzie współrzędnych 3D, gdy jestem w zespole, mają również wpływ na układ współrzędnych modelu 3D.
W jaki sposób mogę użyć moich wskazówek 3D umieszczonych w komponencie w produkcie kota bez wpływu zmian w cue 3D na mój model podpowiedzi 3D?
Innymi słowy, w jaki sposób mogę użyć układu współrzędnych 3D i powielić je wiele razy w komponencie bez tworzenia połączenia między moim układem współrzędnych 3D a układami współrzędnych 3D wklejonymi do mojego komponentu?
Myślę, że muszę zmienić początek mojej manipulacji, gdy używam układu współrzędnych 3D, który umieszczam w komponencie. Myślę, że przed skopiowaniem/wklejeniem układu współrzędnych 3D do komponentu, muszę najpierw skopiować układ współrzędnych 3D w budowanym zespole. Następnie musisz skopiować/wkleić mój układ współrzędnych 3D do katalogu zawierającego części i zespół, ale nie kopiować/wklejać z układu współrzędnych modelu 3D.
Z góry dziękuję za pomoc.