Rysunek, nazwa pliku routingu

Witam

Przychodzę prosić o pomoc, ponieważ chciałbym zidentyfikować opis elementu trasowania na rysunku.
Po wybraniu elementu na rysunku pojawia się odnośnik trasy (element wirtualny), a nie nazwa mojego zespołu wyznaczania trasy.

Capture2

Czy wiesz, czy istnieje sposób na wydobycie właściwych informacji na powierzchnię?
Z góry dziękuję.

Mikołaj

1 polubienie

Witaj Nicko,
Czy nie pochodziłoby to z elementu wirtualnego?
Informuj mnie na bieżąco, dziękuję.
@+.
AR.

1 polubienie

Witam @A_R .
Jeśli dokładnie, gdy wskazuję na obrys rysunku, wskazuje on na element wirtualny, który idzie w górę z tą rozszerzoną nazwą.
Osobiście chciałbym mieć nazwę zestawu routingu zawierającego wirtualne elementy.
Nie wyobrażam sobie, żebym zapisywał wirtualne elementy jeden po drugim lokalnie, wiedząc, że mam całą fabrykę.
Być może udałoby się wprowadzić formułę, która pozwoliłaby mi użyć bieżącego parametru k, mówiąc, aby usunąć wszystko przed " ^ ".

Witaj ponownie Nicko,

Ze swojej strony należy unikać elementów wirtualnych... W tym elemencie 3D usuwa swoją wirtualność i wypełnia żądany opis w żądanej właściwości, jest jego oznaczenie, należy uważać, jeśli ma konfiguracje w tym modelu, może grać na modelach...

Tak więc w układzie ukryj swoje widoki lub elementy, których nie potrzebujesz, pozostaw tylko widok, w którym znajduje się element trasy. Tak więc w swoim MEP wskazuje trasę i dodaje swój opis "na przykład właściwość (oznaczenie)", który powinien wyświetlać się poprawnie.

Następnie wyświetl wszystkie inne widoki i inne ukryte elementy. Powinno się to robić nawet przez chwilę, ale nic więcej nie widzę.

Informuj mnie na bieżąco. (między nami wirtualne elementy, których należy unikać, jeśli masz wybór).

Powodzenia.

@+.

AR.

1 polubienie