Rysunek: różne pasowanie między zestawieniem komponentów a widokami (kilka konfiguracji)

Witam

Mam plan poglądowy (widoki iso) z 3 konfiguracjami (dla uproszczenia):

Widok ISO "A", widok ISO "B" i ostatni widok ISO "A+B"

Moja nomenklatura wskazuje na konfigurację A+B. Jeśli zrobię swoją lokalizację (bąbelek) na moich widokach w konfiguracji A i konfiguracji B zgodnie z kodem artykułu, otrzymam kody artykułów, które nie odpowiadają nomenklaturze (konfiguracja A+B). Robię więc swoją lokalizację zgodnie z numerem części (BOM). Jak na razie dobrze idzie.

Mój klient chce, żebym podał swoją lokalizację w kodzie artykułu... 

Czy możemy zintegrować drugą linię (pisaną odręcznie lub bez) z oznaczeniem typu numeru części? Ma to na celu śledzenie samochodu za pomocą BOM i numeru artykułu (nawet napisanego odręcznie)?

Albo po prostu, czy możemy mieć ten sam bąbelek (w kodzie artykułu) co moja nomenklatura, na moich konfiguracjach innych niż nomenklatura.

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne

Z góry dziękuję

Upraszczam to, ponieważ mam więcej konfiguracji i to ze względu na montaż elementów po warstwach.

Kliknij prawym przyciskiem myszy / właściwość w widokach konfiguracji A i B, w panelu, który się otworzy, będziesz mógł wybrać tabelę BOM do użycia dla bąbelka.

Świetnie, to jest dokładnie to, czego szukałem.

Dziękuję.