Model Avitron solidworks

Witam

Szukam modelu solidworks samolotu avitron bionic, chciałbym wiedzieć, czy ktoś wie, gdzie mogę go zdobyć.

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Witam 

Wydaje mi się to logiczne, rejestrujesz się na forum i zamawiasz ludzi, aby dostarczyli Ci model 3D i na wczoraj. Wygląda jak sprzedawca =)

7 polubień

@ wszystkie

Powiedz mi teraz!
Jedyną pilną potrzebą, o której wiem, jest powiedzenie: "Dziękuję i do widzenia ", wiedząc, że oczywiście "Z poważaniem" lub inna kurtuazyjna formuła nie wchodzi w grę.

To prawda, że na półkach sklepowych jest mnóstwo bionicznych planów, a ja mam człowieka, który był wart miliard, nie jest organiczny, ale wyjątkowy.

Dziękuję serdecznie, do zobaczenia wkrótce.

Fedior ;-)

9 polubień

i 100 kul i Marsa!

6 polubień

Witam

Tak, całkowicie zgadzam się z poprzednimi uwagami, odrobina uprzejmości i uprzejmości nie zaszkodzi, nawet jeśli jest to pilne!!

Pozdrowienia 

Fred

5 polubień

@Zozo, człowiek, którego znałem, był wart 3 miliardy ;-P! Mam niezły ubaw

3 polubienia

Dziękuję fabcamp

To prawda, że za 1 miliard nie masz już nic    MDR   LOL

3 polubienia

Mam niezły ubaw

1 polubienie

Witam

Uh..... istnieje świetne narzędzie: wyszukiwarka internetowa; Dzięki temu widzimy, że samolot służy jako wsparcie edukacyjne, a firma produkująca zestaw edukacyjny udostępnia plany do pobrania w pełnym formacie (w tym solidworks).

Zanim zakwestionujesz forum, warto przeprowadzić poważne badania... Zwłaszcza, że plany są z 3 słowami kluczowymi.....

Z drugiej strony nie znalazłem planu dla Steve'a Austina Solidworks :(

4 polubienia